2021-10-28

Univerzum üzenete Februárra: Most élj!

A február nemcsak elmélyülés és befelé figyelés időszaka, de várakozásé is, várjuk a tavaszt, a jobb időt, azt hogy végre
a madarak éneke ne csak percekig szóljanak, hanem minden hajnalban madárcsicsergésre ébredjünk, várjuk h virágok életre keljenek.
A fákon levelek virágokká váljanak. Varázslatos egy évszak a tavasz, előtte minden ember tele van várakozással és türelmesen várja az első
langyos szellőt, vagy hűsítő tavaszi záport, ami illatosra készteti az erdő minden zegzugát, hóvirág és ibolya jelenlétét eredményezve, virágozva szerte végig az erdei tisztásokon.

Igen várjuk Mindannyian a tavaszt, amely elhozza az első langyos napsugarakat, annyi naphiány és derűs percek böjtje után végre meglátjuk a szikrázó napsütést, ami már lekapja az arcunkat is – pirospozsgás arcú emberek mosolyognak a tereken, utcákon, erdőkben, vagy épp parkokban. A járókelők is gyorsabban szelik a lépteiket, nincs már borús-ködös idő, nap,
hanem felnyílik-megnyílik a természet lágy öle is, az állatvilág is éledezik, az erdei növények is nyiladozni kezdenek, mindenki örömére!

A tavasz megújhodás hónapja-ideje.

Szeld végig az erdőt, fuss vagy csak sétálj, sétálva gondold át a tél ízét, az ünnepek már csak haloványan köszönnek vissza, de jó is volt körbe ülni az ünnepi asztalt, de lehet sokkal jobb lesz a réten, a mezőn virágokat szedni, lágy szellőben fürdeni….

A levegő is frissebb, egészségesebb, hát várjuk együtt a tavasz, a tavasz hírnökeit és vágjunk bele a természetbe éljünk, éljünk és éljünk, hiszen csak így van értelme mindennek.

– Teremtő-pihentető napokat – Ezoteria Extra