2021-09-24

Üzenetek az Égiektől szerdára: A vonzás törvénye

Minden egyes gondolat egy olyan befektetés, amely azonnali jutalékkal jutalmaz, így nem árt bölcsen beruháznod.

A te kezedben van annak a lehetősége, hogy dönts gondolataid felett, és hozzáigazítsd azokat a szeretethez, a békéhez és a harmóniához. Kérdésedre szívesen magasabb frekvenciára hangoljuk energiáidat.

Az angyalok emlékeztetőül küldték neked ezt a lapot, hogy ne feledd, a vonzás törvénye segíthet a kérdéses helyzet javításában. A panaszkodás és az aggodalom csak még többet vonz ugyanebből, így gondolataidat emeld a magasba, ( az angyalok segítségével ), hogy azt vonzd be, amire vágysz. Képzeld el, naponta többször, hogy a helyzet már meg is oldódott és tökéletesen megnyilvánult. Érezz hálát azért, hogy lélekben már megtörtént, hiszen az maga az első lépés a helyzet dologi oldalának a bevonzásához.

A lap további jelentései: Gondolj vágyaidra és kerüld az aggodalmaskodást és a panaszkodást. Emelkedj fel annak a személynek a szintjére, akit be szeretnél vonzani. Miközben spirituális energiád megnövekszik, azon kapod magad, hogy kapcsolataiddal, és az eseményekkel kapcsolatban kevésbé vonzódsz az alacsonyabb rezgésű energiákhoz. Ez természetes, és az angyalok segíthetnek neked, hogy miként kezeld ezeket a befejezéseket és kezdeteket.

Megjegyzés: A lap a tudat új vágányra való helyezésére hívja fel a figyelmet. Vannak a tudatalattinkban, illetve ösztön egonkban is beidegződések, amikkel foglalkozni kell, ahhoz, hogy előre jussunk.