2020-08-11

Válassz a kártyák közül és kiderül mit hoz az új esztendő számodra

Angyaltarot üzenetei

Lehet találgatni telihold vagy nehezített bolygóállások eredménye a mostani, nehezített élethelyzet? Mégis egy – egy jól irányzott üzenet, vagy idézet sokkal egyértelműbb segítség, mint egy szakmai leírás. Amit nem mindenki ért világosan.

Fogadd szeretettel: a 2020-as év, új bölcseleteit, és válaszd ki a lapok közül, melyik szólít meg, és
fogja meg a kezedet, azzal a címszóval: Dönts belátásod szerint.

Az élet is döntések – választások sokasága, sorozata, íme: ez most kizárólag Te választásod lehet… Remélhetőleg pozitívan hat Rád.

Teremtsd meg belül a harmóniát és utána tudod kívül is csillogtatni, és tetszeni másoknak, elsősorban ÖNmagadnak. Ez lehet mai nap mottója is: Ami kint az bent…..

1. lap: Érdem

Tudd, hogy megérdemled a feléd áradó jóságot.

Hátráltattad szellemi képességeid gyümölcsözését azzal a mélyen gyökerező hiteddel, hogy nem érdemled meg a gazdag, méltóságteljes életet. Ezért szeretnélek most meggyőzni arról, hogy az áldás nem jutalom a jó viselkedésért, hanem gondolataid, gondolataid, hited, cselekedeteid hatása. Ha megengeded magadnak, hogy elfogadd a mennyei segítséget, ezzel segíted Isten tervét, hogy minél erőteljesebben kinyilváníthassa szeretetét, gondoskodását az emberekről.
A menny segítségének elfogadása nem csupán személyesen rólad szól, hanem arról is, hogy hagyd, hogy segítsenek rajtad, hogy te is segíthessél másokon. Fogadd el a jót nagylelkűen, és erősítsd meg:

“Köszönöm az ajándékokat, amelyekben részesültem. Hálásan elfogadom őket mindenki javára.”

2. lap: Kristályok

Azért húztad ezt a lapot, mert érdemes lenne kristályokkal foglalkoznod. Epona, a tündérkirálynő tudja, milyen fontos kapcsolatba lépni a természet szellemével. Kristályokat ezoterikus boltokban vagy drágakő-kiállításokon tudsz beszerezni.

Próbáld ki és vedd kezedbe az összes követ, hogy meglásd, melyik illik hozzád, majd hordd magadnál vagy magadon egész nap. Ezek a különleges drágakövek segítik a gyógyulást, védelmet nyújtanak és javítják az intuíciót. Még mélyebb szinten léphetsz velük kapcsolatba, ha a fürdővizedbe, az éjjeliszekrényedre vagy az ágyad alá teszed őket.

3. lap: Légy önmagad!

Ez a helyzet megkívánja, hogy a valódi önmagad légy. Ez képezi személyes erőd alapját.

Akkor vagy a legerősebb és leghatékonyabb, amikor őszintén és hitelesen viselkedsz önmagaddal és másokkal. Ha úgy teszel, mintha másként éreznél, cselekednél vagy léteznél, akkor nem tudatosulnak benned az érzéseid, amelyek fontos útmutatás forrásai.
Kérdésedre a válasz: „Légy önmagad!” Viselkedésed, beszéded és még az öltözködésed is legyen olyan, mint általában, és ne aggódj, hogy mások mit gondolnak. Ha a valódi énedet éled, akkor lehetőséget adsz másoknak arra, hogy az igazi lényedet szeressék.

Kellemes hétvégét és jó teremtést kívánok minden EE-Tagnak.

X