2022-08-14

Válassz egy kártyát, kiderül mit hoz el számodra a 2021-es év?

Húzz egy lapot az angyaltarot pakliból, amiból kiderül mit tartogat még a nyár?

Válasz egy lapot, és kiderül mit hoz még el a nyár számodra:

Első lap: Gyakorolni, gyakorolni, gyakorolni!

Mindennapos gyakorlással csiszolhatod képességeidet és adottságaidat, s növelheted az önbizalmadat.

A tündérek szeretnek hangszeren játszani, és tudják, hogy a kitartó gyakorlás fokozza az örömüket, az önbizalmukat és a hozzáértésüket. Hasonlóképpen te is azért húztad ezt a lapot, mert kérdésed valaminek a megvalósítására vonatkozott. A válasz: fektess időt a gyakorlásba és abba, hogy nap mint nap dolgozz a célodon. Csupán néhány perc is nagy fejlődést eredményez majd – például napi egy oldal megírása az év végére egy teljes könyvhöz fog vezetni. Vedd rá magad a gyakorlásra, kezdd e mai nappal!

Kettes lap: Gyógyulás és gyógyítás

Gyógyító energia vesz körül téged és ezt a helyzetet is.

A kérdéses helyzet gyógyulóban van. Imáid meghallgatásra találtak, és éppen most kapsz választ rájuk. Gyógyító képességekkel rendelkezel, amelyeket e helyzet javára használhatsz, valamint mások gyógyulásának segítésére.

Hármas lap: Házasság

A tündérek csatlakoznak hozzád, hogy veled együtt ünnepeljék a hitvesi boldogságot.

Azért húztad ezt a lapot, mert a kérdésed a házassággal kapcsolatos. Ez a konkrét lap sokféle jelentéssel bír, tehát figyelj a testi reakcióidra a lehetséges értelmezések olvasása közben.

További jelentések: Gratulálok – hamarosan megházasodsz. * A házasságod némi gyógyítást és figyelmet igényel. A tündérek segíthetnek ebben, ha megkéred őket. * Hamarosan egy fontos emberrel találkozol egy esküvőn. * Függőben van egy kapcsolaton belüli elköteleződés. * Valld be magadnak a valódi érzéseidet a házassággal kapcsolatban! * Az életcélod magában foglalja, hogy szerelemmel, házasságközvetítéssel, kapcsolatokkal vagy esküvőkkel kapcsolatban segíts az embereknek.

error: Védett tartalom!