2021-10-17

Visszatérő energiák: A kiteljesedés és egységesség felé!

A Neptunusz is retrográdba fordult, elindult a kozmikus irány felé, hogy félretéve az egó ellenállásait az isteni áramlással szemben, visszataláljunk önmagunkban az Egységhez.

Visszatérhetnek azok a dolgok az életünkbe, amelyek még a lelkünk mélyén rendezetlenségben vannak, amelyek által bizonyos én-részeinket leválasztottuk magunkról, megtagadva kint és bent is azokat önmagunkban.

Mindaddig, amíg nem ismerjük el, hogy mindannak, ami történt velünk, annak helye volt az életünkben, különben nem történt volna meg velünk, mindaddig, amíg azt hisszük, hogy bármi vagy bárki, aki része volt az életünknek, attól elválasztottságban vagyunk, hogy az nem a saját belső világunk pontos kivetülése,
addig széttöredezettségben vagyunk, addig nem tudunk kiteljesedni, addig nem tudjuk megélni az Egységet.

Ideje van visszatalálni azokhoz a minőségekhez önmagunkban, amelyeket elutasítottunk, de amelyek éppúgy mi vagyunk, amelyek éppúgy részei az Egységünknek, mint amivel szívesen azonosulunk.

Ideje van a megtagadott, leválasztott részeket újra visszafogadni önmagunkba és kitárni a Szívünket saját végtelen kozmikus lényünk felé, amelyben mindennek helye van, ahol minden Rendben van, úgy, ahogy Van.
Botos Orsolya