2023-09-22

Vízöntő Újhold, az Uránusz előrefelé indul: Megkönnyebbülés, felszabadulás, új kezdetek!

 

Most nagyon-nagyon intenzív Vízöntő energiák vannak: a Nap ma délelőtt lépett át a Bakból a Vízöntőbe.

S, szombaton este Vízöntő Újholdunk lesz, vasárnap pedig a Vízöntő uralkodója, az Uránusz indul újra előrefelé.

A Vízöntő energiák mindig az újat, a eltérőt, a szokatlant jelölik, úgyhogy készülhetünk mindenféle meghökkentő és hirtelen változásra.

S, meglepő fordulatra, csodás új lehetőségre, amivel az Univerzum szebbé teszi az életünket és a helyes útra terel.

A Vízöntő időszak a felszabadulásról, a megkönnyebbülésről is szól, amikor végre változik az életünk és lekerül rólunk a teher.

Egyúttal meglepő felfedezéseket tehetünk, hirtelen, bevillanásszerűen ráébredhetünk dolgokra, megérthetünk összefüggèseket, illetve régi problémákra találhatunk végre megoldást.

Egy Újhold pedig eleve mindig új eshetőségeket, új kezdeteket, új útirányokat hoz!

Legyünk nyitottak és várjuk szeretettel, ha most új kapcsolatok, új felkérések, új munkalehetőségek, illetve költözési vagy utazási lehetőségek adódnak, mert semmi sincs véletlen és minden új a fejlődésünket szolgálja.

Az Uránusz pedig indul előre, úgyhogy amin eddig gondolkodtunk, ötleteltünk, morfondíroztunk, az most valósággá válhat. Ha egy bolygó hátrafelé halad, akkor az energiái le vannak fojtva és a saját témáiban minket is lassulásra, befelé fordulásra, elmélkedésre késztet. Amint pedig előrefelé indul, az energiái kinyílnak, elindulnak és megkönnyítik nekünk is az előre haladást.

Az Uránusz és a Vízöntő jegy témái: a szabadság, a függetlenség, az Univerzumhoz való közeledés, a fentről érkező zseniális ötletek, az elektromosság, a technológia, az internet, mások támogatása, az állatok, növények, a Föld előre vitele, a humánum, a tolerancia, az elfogadás és az összefogás.

A Vízöntő továbbá a jövőről is szól, hogy mi felé haladunk, mit is akarunk, mi a számunkra a helyes irány.

A mostani energiák támogatnak minket abban, hogy megértsük és átérezzük, hogy teljesen rendben van, ha egyéni utakat járunk és a saját intuícióinkat követjük. Bátornak kell lenni, ki kell lépni a komfortzónából és ki kell próbálni ismeretlen területeket, hogy ki tudjunk törni, hogy fel tudjunk szabadulni, hogy igazából önmagunkká tudjunk válni.

Innentől április végéig egyébként nem is lesz hátráló bolygó az égen, ami még inkább megkönnyíti majd a haladást.

Forrás Lètay Adrienn karmaasztrológus.

 

error: Védett tartalom!