Pénteki angyalkártya: Nincs elegendő vonzerő vagy vonzalom e kapcsolat fenntartásához

EZOTERIA Pénteki angyalkártya: Nincs elegendő vonzerő vagy vonzalom e kapcsolat fenntartásához

A mai angyali üzenet nem (csak) a szerelemről és nem (csak) a párkapcsolatokról szól. Jelentése sokkal mélyebb és gyógyítóbb ennél.

„Isten Szeretett Gyermeke gyengéd szelídséggel arra kérünk, hogy ismerd fel: Olyasvalamihez ragaszkodsz, amire már nincs szükséged. Olyasvalamihez ragaszkodsz, ami már rég nem a tiéd. Ez lehet egy kapcsolat, egy helyzet, egy tárgy, egy tevékenység, egy viselkedés, egy ötlet, egy megszokás… Valami, amit az egód még mindig markol. Valami, amibe a félelemmel teli részed még mindig kapaszkodik, mert azt hiszi, hogy az biztonságos.

Az egód megszokta, és ezért biztonságosnak tartja ezt a kapcsolatot, ezt a helyzetet, ezt a tárgyat, ezt a tevékenységet, ezt a viselkedést, ezt az ötletet, ezt a megszokást. Akkor is, ha valójában fájdalmat okozol vele magadnak és talán másoknak is. Az egó számára sokkal jobb a megszokott rossz, a megszokott fájdalom, mint az új, bizonytalan, ismeretlen változás. Az egód úgy gondolja, hogy talán a múltban és a jelenben fájdalmat okozott az, amihez ragaszkodik, de a jövőben – talán épp a következő pillanatban – elmúlik a fájdalom, hirtelen minden úgy lesz, ahogy azt ő akarja, és minden jó lesz.

De az egó téved. Az egó tévedése az, hogy a fájdalomból lehet boldogság, a félelemből születhet szeretetté és a kényszerből meghozott döntés átalakulhat szabadon választott boldogsággá. De ez nem fog megtörténni sohasem.

Képtelenség, hogy ez történjen, hiszen a világot két erő építi fel: A félelem és a Szeretet ereje. Ezek az erők olyan alapvető elemi energiák, amelyek nem bonthatók tovább más energiává nem alakíthatók egymássá és nem is keverhetők össze.

A félelemből sohasem születhet Szeretet, mint ahogy a Szeretet sem szülhet félelmet sohasem.

A félelem megnyilvánulásaiból, mint amilyen a fájdalom, a kényszer, a magány, az elkülönültség, az agresszió, a befolyásolás, a harc, a betegség sohasem születhet Szeretet, vagy a Szeretet megnyilvánulásai, mint a boldogság, az öröm, a béke, a bőség, a szerelem, a támogatás, az egység, a gyógyulás.

Épp ezért nincs értelme tovább ragaszkodnod ahhoz, ami fájdalmat okoz neked. Nincs értelme erővel megtartanod magadat a félelmek világában azáltal hogy ragaszkodsz ehhez a fájdalmas kapcsolathoz, helyzethez, tárgyhoz, tevékenységhez, viselkedéshez, ötlethez, megszokáshoz. Valójában , a lelked mélyén te is érzed, hogy könnyebb lenne nélküle, boldogabb és örömtelibb lennél nélküle, végre szeretetben lennél nélküle.
Isten Szeretett Gyermeke gyengéd szelídséggel arra kérünk, hogy ismerd fel: Nincs már szükséged erre a fájdalomra, felkészültél lélekben a boldogságra.”

Hogyan add át az angyaloknak a fájdalmat és a félelmeket?
Ha felismerted, hogy mi az az életedben, aminek a megtartása már csak fájdalmat okozna neked, add át azt az angyaloknak. Kérd meg az angyalokat a saját szavaiddal, hogy vegyék át tőled ezt, és pótolják a helyét szeretettel.

A NAP KÉRDÉSE:

Mi az amihez eddig ragaszkodtál, pedig fájdalmat okoz neked? – Írd meg kommentben! Ne felejtsd el, hogy a kommentek nyilvánosak, mindenki olvashatja azokat.

A mai angyalkártyát Doreen Virtue: A szerelem angyalai jóskártya című csomagjából húztam neked. Szeretettel: R. Kövér Balázs angyalterapeuta
Oszd meg másokkal is ha tetszett

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.