Heti Segítő üzenetek (május 6-12.): Engedd el a szorongásaidat

Kedves csodát kereső!
Megérkeztek a jövő hétre szóló segítő lapok, melyek segítségével sokkal könnyebbé teheted a heted.
Csendesedj el, vegyél néhány mély lélegzetet, és kérd az angyalaid segítségét. Gondolj a téged foglalkoztató kérdésre vagy arra, hogy szeretnél heti útmutatást kapni. Az angyalaid segítségével válaszd ki a hozzád szóló lapot (balról jobbra 1,2,3).

A hétre szóló segítő üzenetek. Fogadd őket a szívedbe, és kövesd az útmutatásokat.

1. Az első kártyalap üzenete szerint a mostani időszak nagy sikert tartogat számodra. Legyél büszke arra, amit elértél, hiszen az erőfeszítéseid vezettek el idáig. Hamarosan újabb feladatokat fogsz kitűzni magad elé, de most élvezd ki az elismerés, béke pillanatait.

2. A második kártyalap üzenete szerint az érzelmi életedben pozitív változások várhatók. Egy kapcsolat sokkal erősebbé válik, mint azt korábban remélni lehetett. Megéri az energiabefektetést ez a kapcsolat. Itt egy új kapcsolatról vagy a meglévő megújulásáról is szó lehet. Ne add fel, mert van lehetőséged a boldogságra.

A harmadik kártyalap üzenete szerint mostanában túl sok felesleges aggodalmad van. Olyan dolgok miatt szorongsz, melyeknek nincs semmilyen alapjuk. A félelmeid azonban képesen negatív helyzeteket vonzani az életedbe. Add fel ezeket a negatív érzéseket, és legyél sokkal gyengédebb magadhoz, az életedhez.

A csodák világa

 

X