2024-05-08

Újhold és belső varázslat – 2023. december 13.: ÚJJÁSZÜLETÉS.

Szaturnusz mágikus ereje indítja és zárja a mai napot (december 12.) azáltal, hogy a kelő Nappal 07:32-kor, majd a nap végén 22:59-kor a már majdnem Újhold energiájában lévő Holddal is mágikus kvintil kapcsolódásba kerül.

Szaturnusz ezen mágikus fényszögével kísérve egyesül Nap és Hold az Újhold energiában 2023. december 13-án 00:32-kor egyidőben azzal, hogy Merkúr éppen áll az égen a Nyilas-Déli Korona csillagaiban arra készülve, hogy visszainduljon az Alvilág legmélyére, oda, ahol most maga az Újhold egyesül.

Az Újhold a Skorpió farkában, már majdnem a legmélyebb ponton születik az éjszaka legmélyén, itt valami varázslat történik majd december 12-13 éjjelén, nemcsak újjá születsz, lerakhatod minden halandó részed, de mindezt belül, hogy az ego nem tud beleszólni, hogy fényként ébredj, amit 14-én reggel a Hold-Merkúr együttállásával egy új teremtő mágia elindításával teljesíthetsz ki.

Hold ugyanis az Újhold után megérkezik majd a téli napforduló, a fény születése pontjához december 13-é éjszaka és egyesül Merkúrral a napi ébredésük pillanatában december 14-én 08:45-kor. Végigmegy itt egy teljes belső átalakulás és vele a tudatos megszületés, hiszen Hold azzal a Merkúrral egyesülve indítja a mágiát, aki már ismeri is ezt a fényt, hiszen ő már a Nyilas-Déli Korona csillagaiban jár.

Itt valóban valami varázslat történik, nemcsak mert Szaturnusz mágikus fényszöge vezeti fel az Újholdat, hanem mert a már önmaga teljességében átminősült és megszületett Hold érkezik meg ahhoz az ébredő Merkúrhoz, aki nemcsak éppen fordulásban van, hanem a reggeli ébredés pillanatában is ahogy készül áttörni a horizonton. Hatalmas erők mozdulnak itt, érdemes kihasználni és elindítani egy teremtést.
Tóth Gabriella Csillagtenger

Megerősítő üzenet: Álmok ereje.

Figyelj jobban az álmaidra, mert üzenetet hordoznak. Írj álomnaplót!

Álmaidon keresztül fontos üzeneteket kapsz. Egy-egy felébredéskor biztosan érezted már, hogy álmodban utaztál valahová, vagy valamilyen utasítást kaptál, ám szomorúan kellett konstatálnod, hogy nem emlékszel rá. Miért nem emlékszem az álmaimra? – kérdezed. Álmaid üzenetei sohasem vesznek el teljesen. Beépülnek a tudatalattidba, így magasabb éned bölcsessége és szeretete irányítja cselekedeteidet.
Könnyebben megjegyezheted álmaidat, ha közvetlenül ébredés után leírod őket. Csak annyit írj le belőlük, amennyi eszedbe jut, a többit az emlékezet magától feltárja. Faggasd gyakran az álmaidat, és vizsgáld meg visszatérő elemeiket, témáikat. a visszatérő álmok a biztos jelei annak, hogy a magasabb éned és az angyalok szeretnének mondani neked valamit.

Barátság a legnagyobb kincsünk.

Valami megváltozik a barátságaidban. Most rögtön légy becsületes önmagaddal és a barátaiddal. Becsüld meg az igaz barátot.

Nemcsak a bensődben mennek végbe változások, hanem a környezetedben is. Így alakulnak át a baráti kapcsolataid is. Talán attól félsz, hogy már nem érdekelnek igazán a régi barátok. Vagy talán azon csodálkozol, hogy milyen szoros kötelék alakult ki új barátaiddal.
A barátságok változása természetes folyamat.

Az angyalok arra kérnek, hogy engedd át nekik kapcsolataidat. Tudd, hogy Isten és az angyalok gondoskodnak rólad és a barátaidról is.

Örömmel segítenek bármilyen átalakulás ideje alatt. A kártya arra is utal, hogy már készen állsz egy új barátságra, amelyben társad hű tükröd lesz.