2024-04-30

Misztikus Tündérek üzenetei téli napokra: Válassz a lapok közül egyet és kiderül mit hoz az élet!

 

Válassz belátásod szerint, az Univerzum lapjai közül!

Első lap: Könyvek varázsa.

Életcélod spirituális könyvek írásával, olvasásával, szerkesztésével vagy értékesítésével áll kapcsolatban.

Azért húztad ezt a lapot, mert az életcéloddal kapcsolatban tettél fel kérdést. Már tudod, hogy mély vonzalmat érzel a szent és spirituális könyvek iránt. Ez a kártya megerősíti, hogy nagyon elégedett leszel, ha a következő szintre emeled a könyvek iránti szeretetedet. Tisztában vagy vele, hogy ez mivel jár, mert megálmodtad, hogy jó könyvekben mélyülsz el.

Ez a kártya azt is jelzi, hogy a kérdésedre adott válasz könyvekben rejlik. Tehát figyelj oda a neked ajánlott könyvek címére vagy a polcról rejtélyes módon lehulló könyvekre, mivel ezek neked szóló útmutatást tartalmaznak. Ez a kártya arra szólít fel, hogy tény határozott lépéseket a könyvekkel kapcsolatos álmaid irányában. Akár könyvet akarsz írni vagy könyvesboltot nyitni, esetleg többet olvasni, azonnal tedd meg a következő lépést. Az angyalok segítenek ebben az igyekezetedben.

Második lap: Indigó Gyermek.

Az, akire a kérdésed vonatkozik, egy “indigó”, ami azt jelenti, hogy rendkívül érzékeny, született vezető.

Fontos megértened az indigók természetét – a kérdésed vonatkozásában. Talán te magad vagy indigó, esetleg egy indigó szülője, vagy valaki más, aki érintett ebben a helyzetben. Az indigók erős akaratú, bátor emberek, akik erős hittel rendelkeznek a világ megváltoztatásával és jobbításával kapcsolatban. Az indigóknak lehetnek dührohamaik, ami arra ösztönzi őket, hogy folytassák aktivista mozgalmaikat.

Lehet, hogy azért húztad ezt a kártyát, mert isteni hívást kaptál, hogy segíts az indigóknak spirituális képességeik és küldetésük életben tartásában. Sok indigót félreértenek, és téves diagnózis alapján olyan címkékkel látnak el mint a figyelemhiányos hiperaktivitás zavar, villámgyors gondolkodásmódjuk és intuitív érzékenységük miatt. Segíthetsz az indigóknak megőrizni komoly önbecsülésüket és azt az érzésüket, hogy fontos céljuk van. Így arra használhatják velük született adottságaikat, hogy mindenkinek segítsenek.

Középső lap: A vonzás törvénye.

Azok a kapcsolatok és tevékenységek, amelyeket valaha élveztél, most átalakulnak, amint érzékenyebb és elővigyázatosabb leszel az energiákkal kapcsolatban.

Ez a kártya azt jelzi, hogy spirituális utad miatt változásokat élsz át. A vonzás egyetemes törvényez azt állítja, hogy hasonló hasonlót vonz. Tehát olyan emberekhez és helyzetekhez vonzódsz, amelyeknek hozzád hasonló szándékaik vannak. Ha például az a szándékod, hogy szeretetteljes légy, és mindenkiben meglásd az istenit, akkor szeretetteljes embereket és helyzeteket fogsz vonzani, és taszítod azokat, akik nem szeretetteljes dolgokra koncentrálnak.

Ezért lehetséges, hogy kapcsolataid és ízlésed megváltozását tapasztalod. Elkerülhetsz régi barátokat, akik többé nem bűvölnek el, vagy talán most már félsz elmenni egy munkahelyre vagy egy klubba, amelyet korábban élveztél. Tudd, hogy ezek a tapasztalatok és érzések a spirituális út szokásos részei, csodálatos, új kapcsolatokat, helyzeteket és munkákat vonzol, amelyek spirituális irányultságodat tükrözik.

Add át az angyaloknak az összes gondodat, kérdésedet, aggodalmadat, bűntudatodat stb., hogy meggyógyítsák és átalakítsák azokat.