2024-04-30

Arkangyali áldás Februárra (2024. február 2-20.): A változás ereje, beköszönt a valódi áldás időszaka!

 

 

Hol és miben fog váltani, változni a Világ és a Te Világod?

A mostani időszak lobbanékony, robbanékony napokat hoz számunkra.

Ki, hol érkezett el arra a Határra, ahol “felrobban benne és körülötte a bomba” és kitör belőle az eddig háttérben lévő dolgai. (legyen ez a saját világod, avagy a kollektív játszótér)

Ennek oka, hogy a februári hónapban a Bak csillagtér előszobájában a naprendszerünk égitestei sorra szerveznek találkozót a Plútóval, amely lebontja azt a Világot, azt a működést amiben eddig éltél.
02.02. – 02.07. között a Plútót a Merkúr látogatja meg: … hozza számunkra azokat a kommunikációs helyzeteket, információkat, felismeréseket és megértéseket, mely felrobbantja a teret és az időt. … Olyan megértések és olyan hírek, beszélgetések kerülnek előtérbe, ahol a NAPVILÁGRA kerülnek azok, ami eddig a HÁTTÉRBEN vagy BENNED zajlott.
02.08-án a Plútóhoz érkezik a Hold is, magával “húzva” a Marsot. … azaz … 4-es találkozó lesz: Merkúr – Plútó – Hold – Mars. … Ez a négyes csapat “felrobbantja” az eddigi helyzeteket és olyan “váratlan” reakciókat, információkat, híreket dobnak be, mely ELINDÍTHAT EGY ÚJ IRÁNYT a Világodban.

02.08. – 02.20.. közötti időszak ERŐS INDÍTÓPULT. … Hozza azokat az erőket, mellyel az Életünkben és a Világunkban az ÚJ dolgokat el tudod indítani. … Te miben indulnál ÚJ UTAKRA: … Önismeretben, Önfelvállalásban, Kapcsolatban, Munkában?
02.08. – 02.14. között a Mars fogja uralni a cselekedeteinket. … Nagyon robbanékonyak leszünk, még azok is akik általában “csendesek”. … Jó lesz, ha nagyon figyelsz arra, hogy akkor lépj a “gázpedálra”, ha valóban ott az idő.

02.15. – 02.17. között a Vénusz szegődik a Plútó – Mars kettőshöz és belerakja a női minőséget is. … ELINDÍTANI a dolgokat a Yin/Yang egyensúlyában, ahol a NŐI és FÉRFI erők egyensúlyba kerülhetnek. Ebben időszakban ha figyelsz Önmagadra, felismerheted hogy az Életedben hol, miben működsz NŐI minőségben és hol a FÉRFIAS működés erősebb.
02.18. – 02.20. között a Vénusz és Mars közös randija fogja mozgatni a Világodat. … Itt tudod behangolni Önmagad: Hol kell több női vagy férfi minőséget hozzátenni az adott működésedbe.

02.20. után a Vénusz és Mars tanítása lesz itt az Életünkben. (Erről később még mesélek.)
Kedves Vándor, … a februári hónap erőt ad az “újjászületés”-hez, persze ott ahol erre már megértél és itt az idő.
Ha úgy éreznéd hogy, de hát veled semmi nem történik, akkor is tud hogy a felszín alatt azért “dolgozik a rendszer”.

Most törődj sokkal többet Önmagoddal.

Forrás Esztergomi Gréta

Gábriel arkangyal áldása kíséri az utadat!

Fontos, a kommunikációval és a művészetekkel kapcsolatos küldetésed van. Kérlek, ne engedd, hogy a bizonytalan érzéseid visszatartsanak. Segíteni fogok neked.

Veled vagyok, mint az egyik védőangyalod. talán eltűnődsz azon, hogy egy arkangyal miért van veled. Több embernek is segítek egyidejűleg, és te közöttük vagy. Azoknak segítek, akiknek küldetésük a művészetekkel és a kommunikációval kapcsolatos. Önbizalmat adok neked, hogy kibontakoztasd természetes tehetségedet. Aztán megnyitom számodra az ajtókat, hogy tehetségeddel másokat is segíthess.

Cserébe őszinteséget és együttműködési szándékot kérek tőled. Mesélj nekem a félelmeidről, reményeidről, bizonytalanságodról és az álmaidról.

Kérd bátran a segítségemet. Azután pedig lépj be a lehetőségek kapuin, amelyeket megnyitok számodra. szívvel-lélekkel a te oldaladon állok! Az a dolgom, hogy jobb teljesítményre ösztönözzelek. Tudnod kell, hogy saját érdekedben ösztökéllek, mert tudom, hogy szükséged van egy kis felülről jövő támogatásra.