2024-04-23

Angyali útmutatás az ünnepi hétvégére: Válassz a mágikus lapok közül, megkapod a kérdésedre a választ!

 

Dönts belátásod szerint, megérkezik életedbe a szerencse.

Első lap: Bizalom!

Ez a helyzet hitet követel tőled

Kérdésedre reagálva a szerelem angyalai arra kérnek, bízz abban, hogy minden pontosan úgy van, ahogyan lennie kell. Ne tetézd a helyzetet félelemmel, ami csak drámát és negativitást szül!

Az angyalok ehelyett azt kérik, hogy engedd át nekik az aggodalmaidat.
Jelenlegi helyzeted azért alakult ki, hogy áldásokat és személyes fejlődést hozzon számodra, és ahhoz a gyönyörű, romantikus szerelemhez vezessen, amelyre oly mélyen vágysz, és amelyet megérdemelsz. Amint követed az utadat, bízz benne, hogy az a megfelelő irányba vezet. Hited megemeli energiaszintedet, ami pozitív tapasztalatokat és embereket vonz (szerelmes társadat is beleértve). Ez valóban olyan helyzet, ahol hittel minden lehetséges.

Második lap: Érdemes várni rá!

Szerelmi életedben isteni időzítés működik.

A lelki társaddal való kapcsolat türelmet igényel, mivel sok tényező működik közre. Lelki társad szabad akarattal hozott döntéseit sem te, sem pedig az angyalok nem irányíthatják, amint azt sem, hogy mennyire álltok készen az igaz szerelemre.

Ez a lap arra emlékeztet, hogy érdemes várnod erre a kapcsolatra.

Az isteni időzítés egyetemes törvény, amely mindig működik. Ez minden dolog áramlása. Ha megpróbáljuk másokra erőltetni emberi akaratunkat, és kikényszeríteni a történéseket, akkor nem leszünk összhangban a természettel, és akadályokkal szembesülünk. Hasonlóképpen, ha azon idegeskedünk, hogy: „mikor találkozom már a lelki társammal?”, akkor az aggodalom energiáját bocsátjuk ki az univerzumba.

A szerelem angyalai meghallották és megválaszolták a lelki társadért mondott imáidat, és a színfalak mögött azon dolgoznak, hogy elhozzák neked.

A te feladatod az, hogy hallgass az intuíciódra, és kövesd még akkor is, ha úgy tűnik, hogy semmi köze a vágyadhoz. Intuíciód olyan, mint egy vakvezető kutya, aki végigvezet a meghallgatásra talált imák ösvényén. Kövesd a megérzéseidet, és bízz a kapcsolat időzítésében!

Harmadik lap: Figyelj oda a figyelmeztető jelekre!

A jelek óvatosságra intenek.

A szerelem angyalai azért küldték neked ezt a lapot, hogy segítsenek észrevenni kapcsolatod egészségtelen vagy zavaró részeit. Ha elsodort egy új szerelem, akkor ez a lap intő jelként szolgál. Figyelj az érzéseidre és a benyomásaidra új kedveseddel kapcsolatban! Ne engedd, hogy elvakítsanak az érzelmeid olyan tulajdonságokkal vagy szokásokkal szemben, amelyek nem működnek számodra egy kapcsolatban.
A figyelmeztető jelek arra utalnak, hogy valami nem működik. Ez magában foglalhatja a tisztességtelenség, a tiszteletlenség, a másokkal való kacérkodás, valamilyen tiltott szer használata vagy a becstelenség jelzését. Míg új szerelmed esetleg csodálatosan jól bánik veled a kapcsolatotok elején, létfontosságú, hogy megfigyeld, hogyan bánik másokkal. Egy ember alaptermészetéről az árulkodik, ahogyan az éttermi alkalmazottakkal, a takarító személyzettel és másokkal beszél, illetve viselkedik.
Ha már kapcsolatban élsz, ezek a figyelmeztető jelek arra utalhatnak, hogy kölcsönösen őszinte beszélgetésre vagy pártanácsadásra van szükségetek. Ez a lap nem feltétlenül vezet szakításhoz. A jelzések lehetnek a gyógyulás útjának mérföldkövei is. A szerelem angyalai utat mutatnak majd, hogy olyan lépéseket tegyél, amelyek minden érintett számára egészségesek, tehát kövesd az intuíciódat.

+ 1 bónusz lap az ünnepi hétre:

Astara.

A legjobban érdemled! A csillagokat célozd meg álmaiddal és vágyaiddal, és ne alkudj meg.

A múltban kevesebbel is beértük, mint amire valóban vágytunk. De ennek vége. Azért jöttem, hogy emeljem a minőségi elvárásaid, valamint azért, hogy rádöbbentselek, hogy egyáltalán nem szükséges szenvedned. Attól még nem vagy önző, ha jobb életre vágysz. Minél többet kapsz, annál többet tudsz adni másoknak. Ha lehetővé teszed számunkra, hogy adjunk neked, akkor ellátunk téged az életcélod megvalósításához szükséges valamennyi eszközzel. Másokra is ösztönzőleg hat, ha látják, hogy a spiritualitás útja minden szükséges segítséget megad neked.

Isten és az angyalok azt akarják, hogy élvezd az életed. A boldogság a te isteni küldetésed része. Ha bármilyen módon örömöt és békét hozhatunk az életedbe, csak szólj nekünk. Észrevettük, hogy nem szívesen kérsz segítséget. Talán azt érezted, hogy nem érdemled meg aj ót, vagy hogy mástól vennéd el a segítségünket. Ám Isten csak a bőséget ismeri, és egyedül az emberek azok, akik a hiányban hisznek. Ez a kártya arra figyelmeztet, hogy Isten és az angyalok csak akkor tudnak beavatkozni, ha kérjük a segítségüket.