2024-04-29

2024. április a folyamatos nyitás hónapja: A Különleges elmélyülések idejét éljük!

 

Az idei évben megtapasztalhattuk a nagyon nagy mélységeinket, mert egy igazán különleges halak időszakot élünk, amikor Neptunusz, Szaturnusz, a gyorsbolygók, sőt Mars is egyszerre egyidőben a halak jegyében járt.

Ilyen nem, hogy nem lesz az elkövetkező években, nem is fogunk több ilyet megélni, mert Neptunusz hamarosan kisétál a halak jegyéből.

Maradnak még egy évig Szaturnusszal, ezáltal tart még ez a belső munka szépen csendesen a háttérben, de a hétköznapok történéseiben lassan kisétálunk ebből az energiából.

A gyorsbolygók jövőre még egyszer megérkeznek a halakba amíg Neptunusz és Szaturnusz itt vannak, ezáltal még egyszer lesz lehetőségünk ezeket a mélységeket megélni, de az már nem lesz ilyen teljes, mert Mars már nem lesz velük. Az idei halakság hozta el ennek a nagyon különleges elmélyülésnek a lehetőségét egyszerre a hétköznapok teljességében és lelkünk legmélyén, melynek a végén ráadásul megérkezhetünk a teljes belső bizonyosságunkba is.

Valami olyan megérkezésében vagyunk, mely sokkal tovább mutat a látható világán, az elmén. Olyan időszak ez, amikor megtanulhatod hogyan kell az egot kikapcsolni, azt az erőt, mely a látható világ építésének ereje, mégis csak a nagy egész része, akinek léte fontos és nélkülözhetetlen, de nem egyeduralkodó. Az egot megtanulni tudatosan irányítani egy olyan erő, mely semmihez sem fogható.
Ezzel egy nagyon hosszú folyamat végére érünk most, mely nemcsak ezen a testetöltésen mutat túl, hanem a lélek testben való utazásának azon állomása, amikor a lélek felismeri önmagát a testben. Ez egy nagyon más világra nyit kaput. Az út még innen is hosszú, mert annak ellenére, hogy a lélek felismeri önmagát, ennek manifesztálódása, vagyis a testiségbe való átültetése és az azálati testi világ szintemelkedése egy további folyamat része lesz. De ez itt a jelenben ehhez az úthoz abszolút meghatározó pillanat.

Nagyon messziről érkeztünk ehhez a ponthoz, de az idei halakság segített abban, hogy mindezt felismerd és megéld, mert ez a mély halak energia terelt befelé a belső világodba, a belső csendedbe, a saját magad kommunikációjába, saját magad világába. Ha így éreztél és meg is élted, akkor tetted igazán jól. Ehhez nem kellett más, mint hogy elvonulj, megéld a belső csended, magaddal foglalkozz, mindezt úgy, hogy tetted a dolgod, dolgoztál, élted hétköznapjaidat, de közben mégis inkább saját érzéseiddel, gondolataiddal foglalkoztál. Hogy ezt mennyire tudtad megélni, azzal ismerheted fel, hogy mennyire tartottad távol magad mindentől és mindenkitől az elmúlt időszakban, esetleg érezted-e, hogy csendes, akár fáradt, fásult vagy, aki nem akart akárkivel találkozni, nem érdekelték a tömegek, a korábban megszokott kapcsolódások, nem akartál akárkivel akármiről beszélgetni. Szóval, ha így éreztél, akkor jól érezted és ha meg is tudtad ragadni és megélni ezt a befelé indulást és a belső világodban maradást, akkor tettél a legtöbbet magadért. Ennek meg is lesz majd az eredménye a hétköznapjaidban. Sőt azt is észreveheted majd, hogy ha sikerült megélned, mostantól már tudatosabban is fogod megválogatni kivel akarsz kapcsolódni, miben és milyen módon akarsz részt venni.

Azonban ez a belső csend időszaka hamarosan véget ér. Már elindultunk ebből kifelé, a gyorsbolygók a Marsot kivéve már a kos jegyében vannak, de szép fokozatos a további kilépés is. Április 19-én a Nap érkezik meg a Felfelé úszó Halak fonalához, amivel kiemel, április 20-án Szaturnusz érkezik meg az Achernar csillaghoz, ezzel bezárul ez a belső kapu (egy időre, mert visszatér majd), és lépünk tovább, április 21-én Uránusz-Jupiter együtt áll, mely valami nagyon más szellemiséget hoz és kiemel, április 25-én Merkúr előre fordul, és végül április 30-án Mars is megérkezik a kos nulla fokához, ezzel végleg kilépünk a halakból a hétköznapok világában. Szaturnusz és Neptunusz maradnak még, ha tehát a hétköznapi pörgés mellett – mert lépünk a bika élménydús világába (a kost mintha átugrottuk volna idén), onnan az ikrek zizegésébe és így tovább –, tudunk a belsőnkben maradni és tudatosan dolgozni tovább, kihasználva ezt a kivételes halak időszakot, akkor tudjuk mindezt kimaxolni, melynek meglesz az ajándéka később. Rohanni, zizegni mindenkor tudunk, ezek az évek míg Szaturnusz a halakban van ritkán jönnek, érdemes kihasználni őket. De közben már lépünk is tovább, egyre felszabadultabbnak, nyitottabbnak is érezzük majd magunkat, kezdődik az ébredés.
Tóth Gabriella Csillagtenger

Megerősítés: Az adósságok eltörlése!

Az önmagadról való gondoskodáshoz az is hozzátartozik, hogy megszabadulsz az anyagi és érzelmi adósságok súlyos terhétől. Már attól sokkal könnyebbnek és szabadabbnak érzed majd magad, ha szembenézel ezekkel a dolgokkal, tervet készítesz jelenlegi tartozásaid rendezésére, a jövőben pedig kerülöd az ilyen helyzeteket.

A bőség angyalai látják, mennyire aggódsz az adósság miatt, ami elveszi az energiádat, ezért útmutatást adnak neked, hogy visszafizethesd a tartozásaidet. Még ha sokáig tart is, már attól a tudattól jobban fogod érezni magad, hogy haladsz.
Ez a kártyalap utalhat érzelmi adósságra is, amennyiben úgy érzed, hogy tartozol valakinek, és emiatt bűntudatod van. Az adósság energiája levertté tesz, befolyásolja a hangulatodat, a motivációs szintedet és a bőség áradását.

Hívd most segítségül Mihály arkangyalt és a bőség angyalait, hogy lazítsák meg a bűntudat, a félelem és a szégyen kötelékeit, amelyek fogva tartanak téged. Most már szabadon dönthetsz a tetteidről, a munkádról és a kapcsolataidról, a szeretet és nem a félelem alapján.