2021-10-28

Arkangyalok üzenetei szerda hajnalra: Kínai horoszkóp, október hava

A Kutya hónapja

A 2021. október 8-án hajnalban kezdődött Kutya hónapja valószínűleg az egyik legemlékezetesebb időszaka lesz a kínai asztrológia Bivaly évének, és talán az elmúlt pár évnek is.

Kulcsszavai: többek között az állhatatosság, a megbízhatóság, a tartósság, a kiszámíthatóság, de legfőképpen a felelősségvállalás.
Ez a hónap nem a harsány társasági eseményeknek kedvez, nem a felületességnek ad remek terepet, sokkal inkább a mélységeket, az elmélyült alkotásokat mutatja, testi és lelki gyógyulásunkat segíti. A hosszan tartó, kitartást igénylő feladatok végzése közben önmagunkon is meglepődhetünk, rájöhetünk, hogy vannak még rejtett tartalékaink, eddig nem ismert képességeinkkel kerülhetünk tisztába. Olyan eredményeket tudhatunk majd magunkénak, illetve ismerhetünk meg a közvetlen környezetünkben mások által, amelyek hosszútávon is segítik hétköznapjainkat. Ne ijesszen meg az sem senkit, ha a céljai elérése érdekében szerepelnie kell idegenek előtt, mert a hónap energiája támogatja azokat a tevékenységeket, helyzeteket, amelyek során szükség van a meggyőzésre. Szinte kikerülhetetlenül megjelenik a feladat: ha hiszel valamiben, akkor azt mutasd meg a világnak, de legalábbis most foglalkozz 200%-osan vele. Jöhetnek támogatók, segítők, társak, akik a megvalósításban, a működtetésben melléd fognak állni.
Ugyanakkor szembe kell nézni a félelmeinkkel is. Minél régebb óta halogattuk egy probléma megoldását, minél régebb óta kerültük egy nehéz döntés meghozatalát, annál biztosabb, hogy azt nem kerülhetjük el, azzal dolgunk van, és ebben a sorsidőszakban rá kell lépni az útra. Mi lehet a legrosszabb kifutása a dolognak? Mi az, ami történhet, ha felvállaljuk a félelmeinket, bepillantást engedünk a lelkünk mélyére másoknak? Mi történhet, ha elengedünk valamit, ami nélkül eddig nem tudtuk volna elképzelni az életünket? Mi történik akkor, ha az eddig ismert, de nem működő dolgokat lecseréljük valami másra, valami ismeretlenre, amiben ott van egy újnak, egy jobbnak a lehetősége? Mi történik akkor, ha a változást nem külső nyomásra tesszük meg, hanem önként döntünk mellette, ügyelve, hogy ne áldozzuk fel magunkat másokért, de a saját érdekeinket se tartsuk túlságos szem előtt?

A Kutya hónapjából a legtöbbet akkor tudjuk kihozni, ha a cselekedeteinkért vállaljuk a felelősséget, nem hárítunk zsigerből, nem másokra mutogatunk egy-egy nehezebb helyzetben.

Nagyon nehéz feladat ez, de a képlet alapján rendelt ideje van annak, hogy a szükséges döntéseket meghozzuk, ezzel elengedve azt, ami nem működik, helyet teremtve vele egy sokkal jobbnak.
Szeretettel: Kanizsai Mónika