2020-08-05

Atlantisz Angyalainak üzenete szombatra: Válassz a lapok közül

Két lap, két üzenet Húsvét napjaira: Húzz a lapok közül

Első lap: Hamarosan teljesül….

Amit kérsz, igen hamar teljesül, mindenki közös örömére.

Ez a kártyalap azt adja hírül, hogy imáid igen hamar meghallgatásra találnak. Ne kapkodj el semmit, és határozottan nincs miért aggódnod. Hisz az aggodalom lelassítja a kívánságok teljesülését.
Vágyaid akkor válnak valóra, amikor “az ég is úgy akarja”. Azaz pontosan akkor, amikor mindenkinek a javát szolgálja. A kirakós játék elemei egytől egyik a helyükre kerülnek. Meglásd, ugyancsak elégedett leszel az eredménnyel!

Ez a kártyalap arra kér, hogy ne add fel a hitedet és a reményeidet. Várakozás közben fordítsd energiádat pozitív lépésekre, melyek segítik fohászaid megvalósulását.
Magad voltál szerencséd kovácsa, mert volt hited és hajlandóságod a szükséges cselekvésre.

Második lap: Türelem, ami most fontos

Megtörténik, amit kérsz. Légy türelmes, mivel előtte még be kell következnie több láthatatlan tényezőnek!

Az Angyalok azonnal valóra váltják a vágyakat. Késlekedés nélkül létrejön, amire gondolnak, ezért megértik, ha esetleg türelmetlen vagy, amiért imáidra nem érkezik válasz azon nyomban. Ez a lap biztosít téged arról, hogy a színfalak mögött dolgoznak a vágyaidon. Bár lehetséges, hogy jelenleg nem észleled az eredményeket, bízz benne, hogy a dolgok jó irányban haladnak. Hamarosan meglátod és megtapasztalod a kívánt eredményt.

X