2021-10-17

Mágikus Tündérek üzenetei: Anyánkkal való kapcsolatunk gyógyul

Ha az anyáddal kapcsolatos érzéseid gyógyulnak, a kívánságaid hamarabb és pontosabban kifejeződnek.

Ezt a kártyát húzva a menny azt kéri tőled, hogy engedj el minden anyádhoz köthető, megoldatlan problémát.

Bízd az egész helyzetet a mennyre, tudva, hogy minden a Végtelen Szellem kezében van. A helyzet váratlan módon is megoldódhat. Ne aggódj amiatt, hogyan gyógyul be a seb, bátran engedj el minden, anyáddal kapcsolatos alacsonyabb energiát, amelyeket zavarhatják életfeladatod teljesítését.
Ha átadod a mennynek az anyáddal kapcsolatos problémákat, szíved még inkább kitárhatod, hogy öröm és áldás áradjon az életedbe. Anyádnak is örömet jelent, ha boldognak lát, még ha esetleg nincs is tudatában ennek.
Légy kész megbocsátani és elengedni minden anyáddal, vagy a környezetedben, életedben bármilyen szeretet játszó nővel kapcsolatos problémádat, fenntartásodat, haragodat stb. Belső házadat, szívedet megtisztítva új szeretet hullám, lehetőségek, bőség és gyógyító energia léphetnek életedbe

Megerősítő gondolatok: A zene kifejező ereje

A zene segít kifejezni vágyaidat, úgyhogy hangolódj rá egész lényeddel. Énekelj, dúdolj, zenélj.
A zene erős szövetségesed szellemi utadon, mivel megnöveli a kifejező erődet. A zene a láthatatlan birodalom része, és magasabb a rezgése, mint a fizikai síknak. Védőpajzsot formál körülöttünk, amely megvéd a negatív energiáktól. Érzéseinket és gondolatainkat egy örömteli szintre emeli fel.

Ez a kártya arra ösztönöz, hogy a hangulatodhoz illő zenét hallgass, amilyen gyakran csak teheted. Tested is mozgathatod a zenére. Lélegezz mélyen a hallgatása közben, minden hangjegy energiáját magadhoz engedve.

Használd az zenét az átszellemülés eszközeként. Először ülj le csöndesen és gondolj kívánságodra. Képzeld el, hogy álmod már valóra vált, és érezd a valóságát gyomrodban, mint meleget, békét, izgalmat vagy biztonságot. Szíved legyen hálával teli. Ezen érzések mellett kezdj dúdolni, énekelni, kántálni.

A saját magad által megszólaltatott zene elküldi megnyilvánulásodat az étervilágba, és ott érzékelhető valósággá fog átalakulni!