Szeptember 26-28., keddtől – csütörtökig: Imáink és tetteink egyszerre hatnak!

Szeptember 26-28-ig terjedő időszak előrejelzése:

 

Hatás:

Kedd

 

A merkúri Hold tudatunkra hat, mely arra tanít, rendet kell tenni, életünket, feladatainkat másképp csoportosítani, hogy a lényegest a lényegtelentől külön tudjuk választani.

Arra legyen idő, amit tényleg szeretnénk megvalósítani, megoldani, s többé nem pótcselekvéseinkkel foglalkozni.
A Vénusz jegyváltása vágyainkat felerősítheti, igényünket kreativitásunkra, vagy magunkat megmutatni, mert teremtőképességünk helyet akar kérni, akkor is ha még nem tudjuk elfogadni, elhinni, hogy mennyi minden lakozik bennünk, egy egész világ táplálkozik belőlünk….

Szerda

 

A Szaturnusszal való kapcsolódás szellemi és tudati részünket ütközteti, mert ideje észrevenni, hogy tagadásainkon, s csalódásainkon túl van valami,. ami mindig ott volt velünk, s mindig fog kísérni….. Meg kell tanulnunk összpontosítani arra, mi az örök változásokon végig tud kísérni ez pedig belső lényünk pillantása, figyelme, óvó gondoskodó keze, mely átölel ha megbotlunk, s melenget ha fagyoskodunk, de az utat itt a földön nekünk kell végigjárnunk.

Csütörtök

 

 

A vénuszi Hold a fontos szertartások ideje, mert szellemünk akar megnyilvánulni, istenképünk pedig tisztulni, mert lassan meg kell élnünk, hogy a dogmákon túl képes csak bármily élő kegyelem létezni, mert ami emberi, tud csak a fejlődés bugyrain keresztül istenivé forrni. Ettől a tapasztalati úttól az élet senkit sem fog megkimélni.
Az ima és a tetteink egyszerre hatnak….
Az emberségünk s tetteink egymásra hatnak.

Istenségünk, felsőbb énünk rajtunk keresztül akar megnyilvánulni,
emberségünk, szeretetünk, együttérzésünk lehetnek eszközei.
ehhez viszont nem kell semmi.

Csak indíttatás s tetteink által megmérettetve embernek maradni.

 

Forrás

Szeretettel Csom Mari

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.