Szerinted melyik palackban van az örök élet itala? Válaszd ki melyiket innád meg, majd olvasd el a hozzá tartozó leírást!

Mindennapi szokásaink, ízlésvilágunk, és cselekedeteink által sokkal több mindent tudhatunk meg magunkról, mint azt képzelnénk. Válassz ki egy palackot, amelyik a legjobban tetszik, és sok dolgot megtudhatsz a személyiségedről!

 

 

Fekete palack

Nagyon sok energiád van, mindig szívesen segítesz másokon. A probléma az, hogy olyan sok barátod van, hogy közben kissé elhanyagolod a családodat. Ne felejtsd el, nekik is szükségük van rád.

Kék palack

Olyan ember vagy, aki rajong a sportért, és a természetért. Imádsz sétálni, kirándulni, ez tud a legjobban feltölteni. Főleg, ha a családoddal együtt mehetsz a természetbe, akkor ez maga a Paradicsom számodra.

Sárga palack

Szórakoztató, és kacér ember vagy. Barátaid, és családtagjaid imádnak a társaságodban lenni, hiszen mindig fel tudod vidítani őket. Kedves vagy, és mindenkit megértesz.

Zöld palack

Közvetlen és becsületes ember vagy. Soha nem titkolod az érzéseidet, mindig kimondod nyíltan, hogy mit gondolsz. Éppen ezért néha bajba sodrod önmagad. Jó lenne, ha egy kicsit gondolkodnál, mielőtt megszólalnál, vagy cselekednél.

Piros palack

Nagyon fontos számodra a szerelem, az, hogy szeressenek, és te is viszont szerethess. Nagyon könnyen befogadsz valakit a szívedbe, aki egy kicsit is kedves veled. Légy óvatos, mert könnyen összetörhetik a szíved.

Oszd meg másokkal is ha tetszett

Add a Comment

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

- X