Aktuális energiák -Sorsfordító 2017 év – visszatekintő!

Az idei évet a legtöbb ember egy sokkal könnyebb energetikájú évnek várta az elmúlt évekhez képest. Érzésem szerint ez év eddig eltelt része még nehezebb volt mindenki számára mint az eddigiek. Ez azért van mert a Földünk tisztul új magasabb energiaminőségeket vesz fel amelyek erőteljesen hatással vannak a mi életünkre, lelki fejlődésünkre fizikai testünkre is természetesen.

 

A magas rezgésű energiákat sok ember lelke lelki fejlettsége szabad akaratából kifolyólag nem tudja befogadni illetve felvenni azokat. A lélek dönthet hogy melyik oldalra áll és merre halad tovább. De ha nem akar változtatni, és a megrekedt sötét energiák, élethelyzetekbe szeretne tovább fulladozni akkor azt is megteheti de egy idő után tovább kell hogy álljon ebből a földi életből. A földünk egy biológiai élőlény Gaia a Mindenség Ősanyja aki ebben az időszakban erőteljesen tisztul a sötétség energiája, kötései alól. Ha a Földünk tisztul akkor az szorosan összefügg azzal hogy rajta az élővilág, az állatok, a növények és Mi az emberiség is tisztul – gyógyul vele párhuzamosan . Sok ember azért távozik el az utóbbi években rohamosan a földi életből mert nem bírja el a magas energiákat a lelke vagy fizikai teste nem tudja felvenni azokat.

 

A lélek szinte rá van „ kényszerítve” manapság az erőteljes tisztulásra mert manapság nincs idő tétovázni  egy pillanatot sem. Nincsen középút csak két véglet tapasztalataim alapján.

Valaki vagy tesz magáért és halad a saját gyógyulásának útján előre vagy felemészti magát teljesen saját gondolatai, tudatszintje által kreált bekövesedett életébe és azok helyzeteibe.

 

Ez a két választás van jelenleg. Nagyon sok évig voltak kisebb közép utak melyeken el lehetett lavírozni ilyen leragadt gondolkodásmóddal de ez már nem az az időszak. A Föld felemelkedése így az emberiség felemelkedése is szorosan összefügg az egyénenkénti karmikus tisztulásunkkal, gondolkodásmódunk-rezgésszintünk mind fizikai illetve lelki emelésével, és a Fény a Szeretet követésével és annak megnyilvánításával életünkben.

Az imént leírtakat mind mind a Teremtő Atya törvénye alapján a szabad akaratból kiinduló egyéni döntések alakítják.  Ez az időszak egy fordulópont lehet az egész emberiség számára – amit sokan felemelkedésnek hívnak már tart egy ideje és még mindig a tisztulás folyamatában vagyunk. Az hogy meddig nyúlik el ez az időszak az csak rajtunk múlik.

 

Minden emberi lélek, egyénenként kell hogy tisztítsa magát, gyógyuljon és emelkedjen minden szinten mert csak akkor emelkedhet az egész emberiség is együtt a Tiszta Fény felé. Ha már kitisztult a sötétség egyéni szinten is. Kitisztultak előző életek kapcsolatai, kiegyenlítődtek onnan hozott minták, begyógyultak lelkünk sebei.  

 

A bolygónk is egyensúlyra törekszik mind biológiailag mind spirituális energetikai szempontból is.

A felemelkedés mint már említettem nem egyik napról a másik napra jön létre és nincs dátum szerint időhöz kötve. Eddig sem volt és ezután sem lesz így . 2012-től napjainkig több irányból jövő ehhez a témához kapcsolódó cikkek, írások, videók, hírek és spirituális csoportok – irányzatok jöttek létre melyekkel nem volt ember a földön aki ne találta volna szembe magát. A maja naptár által megírt „világvégétől” a karma teljes leszedéséig – megszűnéséig egészen Ashtar Parancsnok és a fény űrhajók általi úgynevezett „ Földi Mennyország” létrejöttéig  mindennel össze lehet futni.

Érzékelésem alapján azt látom, hogy nagyon sokan ilyen és hasonló nyugvópontokat, egyfajta kitaláción alapuló , magukat a saját megoldandó feladataik alól mentesítő történésekhez fűzik a jövőjüket és sokak a spiritualitásba teljesen bezárkózva kezdenek el élni elbújva saját önmaguk elől, teljesen megrekedve életükben. Kötve magukat bizonyos eseményekhez időpontokhoz dátumokhoz melyek teljesen beépülnek tudatukba. Tehát ne a külvilágból és külső segítség által várjuk a megváltást hanem dolgozzunk saját magunk lelki fejlődésén. Ha mindenki a maga kis környezetében csodát tesz akkor az a sok sok kis csoda egy nagy Csodát Változást fog létrehozni.

Az emberiség egy fordulóponthoz érkezett . Nagyon sok lélek érkezett el a 25 000 éves inkarnációs ciklus végéhez ami egy hatalmas ajándék a fejlődés útján. Minden lélek leteheti most a sok ezer éve cipelt lelki terheket, begyógyíthatja sérüléseit. Ez az időszak a felfoghatatlan életeink, leszületéseink közül a legnehezebb szakasz amely viszont más nézőpontból, mélyebbre tekintve a kiteljesedést hordozza magában. Minden amit tapasztalsz, ahogyan élsz, akikkel élsz és kapcsolatba vagy, minden élethelyzetedet ami körülvesz ebben a pillanatban azt is csak te hoztad létre. Te döntöttél így, te teremtetted.

A választás minden pillanatban megadatik számodra is.

Az utóbbi évek tehát nagyon erőteljes érzelmi, spirituális, testi-lelki tisztulást hoztak ami a mai napig is tart. Ezek megnyilvánulnak nagyon mélyen elnyomott, magunkba temetett emlékképekben, érzelmekben, félelmek és frusztrációkban amelyekkel szembe kell nézni.  Nincs idő tovább rejtegetni azokat magunk elől a szőnyeg alá söpörni. Sok esetben ezek a tisztulások  testi tünetekben és komoly betegségekben is megmutatkoznak. Ilyen  szélsőséges megnyilvánulásoknál a test már kénytelen jelezni, felhívni a legdrasztikusabb módon a figyelmet a megoldandó problémára. Elképesztő pofonokat kapunk úgyszólván „az élettől” , hatalmas fizikai és lelki megzuhanásokat látok folyamatosan általánosan az emberek életében. Ez az az időszak mikor minden romokban hever vagyis a nézőpontból kifolyólag látszik csak úgy. 

Az az időszak mikor azt érzik sokan hogy ebből már nincs kiút . Ilyen szituációkban is van hogy sok lélek feladja e földi életét mert nem tud mit kezdeni vele, a problémáival . Ez a döntés végbe mehet tudatos döntés által is vagy tudat alatt kívánkozik „haza” a másvilágra.

 

Mindenkinek érezhető a pszichikai idő végletekben mozgó megtapasztalása. Ezt úgy értem hogy az idő olyan mértékben felgyorsult, szinte sürget a haladásra de mégis olyan érzésünk van hogy nincs időnk semmire egy napon belül.  Vannak viszont olyan napok, időszakok hogy annyira lelassul hogy szinte őrületbe kerget és azt érezzük hát sosem lesz vége már annak amiben pillanatnyilag vagyunk. Ez általában frusztrált, kényelmetlen úgynevezett „ negatív vagy rossz” –nak nevezett helyzetekben szokott előfordulni.

 

A 2017-es év elejétől kezdve nem azt a tavalyi évben várva várt új gondtalanabb, nyugodtabb, könnyebb energiájú időszakot hozta. Ehelyett inkább nagyon nagy érzelmi hullámzásokat, a leggyötrőbb félelmeinkkel való szembesítést , fizikai szempontból pedig anyagi veszteségeket, mélypontokat, kapcsolatainkban ellentéteket, veszekedéseket valamint személyes szinten az emberekben lévő sötét erő megnyilvánulását, azok általi cselekedeteket hozott napvilágra. Jelenleg minden lélekből fakadó gonoszság, manipuláció, rosszakarat … felszínre tör  abból akiben még jelen van e minőség. Ez mind-mind egyéntől függő hogy kinek milyen mély dolgokkal kell megvívnia és az is egyéntől függ hogy az a szabad akarat törvényei alapján mennyire is sikerül neki. Mennyire engedi az emberi lélek tisztítani gyógyítani magát. Mennyire enged szabad utat a sötét erőknek lelke útján.  Mennyire erős és hittel teli, kitartó, bármi is vegye körül, bármi is történjen vele. Ez a jelenlegi karmikus tisztuláson kívüli folyamat része. Tisztulnak életeink egészen az első földi életeinkig az Atlantiszi időszaktól kezdve. A legmélyebb gyökerek tisztulhatnak ha a lélek teret enged a fénynek hogy gyógyíthassa.

2011-től a sötét erő és hatalmas serege folyamatosan jelen volt a földön. Ez azért történt így mert megvolt adva a lehetőség nekik, hogy a dualitást képviselve harcoljanak azért amiért ők léteznek. Létezésük célja mindig is egy volt és az is marad. Az emberek, a lelkek megtévesztése – kísértése és tévútra irányítása. A 2011-től kezdődő időszaktól azért volt ilyen számmal jelen a sötétség a földi dimenziónkban mert küldetésük a felemelkedés és a fény terjedésének meggátolása, illetve a fénysegítők kiiktatása.  Ezek az évek szerencsére véget értek a szavak ilyen értelmében ahogyan az imént leírtakra gondolok.

 

A tavalyi év végén a seregük elvonult mert a bolygón megnyilvánuló fény nagyobbra nőtt mint amit ők elbírtak volna innentől kezdve. Azt a csatát megnyertük de a háború még tart hogy így fogalmazzak. Minden pillanatban kíméletlenül munkálkodnak , minden lélekért folyik a küzdelem. Az igaz hogy már olyan mértékben és minőségben nincsenek jelen de a karmikus tisztulás során feljövő életekből hozott sötétséggel kötött szerződések visszakövetelik e sötét  erőket egyéni szinten. Emellett az emberek szabad akaratából ki a sötétség felé fordul ő is teremti létrehozza ezen energiákat. Mint írtam is a sötétség megnyilvánul olyan nagy mértékben az emberek életében mert azok által cselekednek, hozzák létre élethelyzeteiket.

Tapasztalatom, tisztánérzői és spirituális képességeim alapján soha nem éreztem még ilyen szintű „gonoszság”-ot megnyilvánulni, soha nem láttam ennyi  fekete mágia kötést, átkozódást és sorolhatnám mint ami napjainkban sajnos divattá vált. Családon belüli legsötétebb mágiákra derül fény és számos embert látok már akkor is ha az utcára kimegyek hogy sötét erők irányítják teljesen életüket.

Tehát ez egy ilyen időszak amin keresztül kell mennünk mert csak így válhatunk erősebbekké és tiszta lelkűbbekké még attól is amit álmainkban sem gondolnánk magunkról.

Remélem hogy segíthettem a Fény győzelméért és a szabad akarat általi Fény felé való elindulásban mindenkinek az imént leírtakkal.

Kívánom mindenkinek a Fényt és Szeretetet!!! Forrás: https://gyogyitolelkek.blogspot.hu/

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.