Angyali üzenet Decemberre!

Vajon mert befagyott a folyó, megállt a folyó folyása? Vajon elfogyott az idő mert úgy érzed, nem maradt időd arra, mire vágyakozol régóta s a helyzet nem mozdul sehova?

Az idő sem fogyott el s a folyó sem maradt egyhelyben. Minden megy, halad a maga útján! Mert minek meg kell lenni, az meg fog történni, még ha most a szív úgy is érzi, hogy kezd minden reménytelennek látszani s kezd a remény eltűnni. Semmi sem tűnik sehova, s nem megy el minek életedben van dolga. A december minden érzést újra felszínre hozhat, csak hogy a sebek begyógyuljanak, a haragosok ne vádoljanak, s kik régóta távol maradtak, elinduljanak. Alvó, álló idő, mi nem mozdul sehova, mégis gyors a folyása, sebesen halad, mint a folyó célja irányába.


Mert a folyó talán nem látja s nem tudja, hogy mi az Ő Sorsa, mégis tart a tenger, az óceán irányába, hogy Sorsának beteljesülését adja! Így tart a Lélek célja irányába, bár nem látja, mi a végzet hatalma, a jövő mégis megmutatja!
Minden révbe ér, nincs örökké úton! A Te szíved is megérkezik oda, hová tartasz!


Minden egyes hópely, minden egyes csillag, mely ragyogóan fényt fakaszt s meleg takarót készít az alvó természet számára, fényt hoz a világba, mely a megújulás, újjászületés, átalakulás lehetőségét adja. Most minden az érzésekről, az érzelmekről szól! Minden azt támogatja, hogy szeretetbe burkolózzék a Lélek a hideg napokban. Mint Égi vándor, ki a csillagok közül érkezett, így ragyog a Lélek, mikor leszületett, e ragyogás, e fény most felerősödik a világban! E ragyogó szeretet minden egyes nap erősebb! Csak a Lélek, csak a szív képes arra, hogy visszaemlekezzék e ragyogásra, a múltra, s elinduljon a jövő ismeretlen csodás valóságába.
Vigyázzanak Rád az Angyalok!❤️😇

Forrás: Farkas Ibolya❤️😇

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.