Connect with us

Csillagfény üzenet

angyal

Heti Tarot útmutatás (05.14-05.20.): Álruhás Áldás érkezik…

Csatolom számotokra a heti útmutatót, szeretettel.

 

☀️Első, bal oldali lap: Most lehetőséged lesz életedben megélni a sikert, persze csak ha nyitott vagy rá, s észreveszed azt. A Siker gyakran álruhába öltözik, és nem egyértelműen jelenteti meg magát. Nemcsak ordító, sikító, címlapokra kerülő siker létezik. Ezer és ezer formában jelenhet meg előttünk, és csak kis ízelítő ebből: belső béke, sikeres kapcsolatok, anyagi siker, párkapcsolati siker, egy teendő végére járni, élvezni az életet, folytasd tetszés szerint…Mindenesetre az előtted álló héten megtapasztalod ezt az érzést valamilyen formában. Készülj fel rá, és köszöntsd hálásan.

☀️Középső lap: A héten előtörnek rejtett és eltemetett félelmeink. Ijedtünkben ledermedünk, és kétségbeesés lesz úrrá rajtunk. Pedig ez a lap csak arra hívja fel a figyelmet, hogy milyen területeinket hagytuk gondozatlanul. Milyen esetekben nem törődtünk a problémákkal, inkább elnyomtuk a mélybe, és úgy tettünk mintha nem is léteznének. A feladat most az lesz, hogy nézzünk szembe ezekkel a félelmekkel, és hozzuk napfényre őket. Váltsuk meg őket a problémásságuktól, nézzük meg mennyiben kezelhetőek a dolgok feladatként. Mindjárt könnyebbnek lehet érezni a terhet.

Jobb oldali Kelyhek Hercege: élvezeti-érzéki lap : szeretetteljes, békés légkört, jókedvet és a mosoly bölcsességét szimbolizálja. Szemlélődő órákat, harmonikus összhangot, romantikus álmodozást, azt a hangulatot, mikor szerelmesek leszünk. Ha eddig konfliktus és civódás uralkodott, a kártya kiegyezést és békét mutat. A kikapcsolódás és pihenés álmodozó óráit jelöli, mikor örülünk az élet szépségének, a művészeteknek. Szexuális lap is, üzeni, hogy az érzéki élvezetek szükségesek a lélek békéjéhez. Ha elnyomod magadban ezt az erőt, ezt az érzékenységet, mindenképp hiányérzet alakul ki benned. A következő hét a nyugalom és a pihenés, valamint az érzékiség jegyében telik majd.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

More in angyal

To Top
- X