MAI ANGYALKÁRTYA: Gyors Spirituális fejlődés- és felemelkedés

Mostanában talán mindenfélét érzel: zavarodottságot, izgalmat, félelmet és csodálatot. Új kapcsolatod az isteni szférával úgy hat Rád, hogy szeretnéd minden idődet az olvasásnak, a tanulásnak és a meditálásnak szentelni. Viszont attól félsz, hogy így elesel minden más dologtól. Milyen hatással lesz megújult spiritualitásod a munkádra, a házasságodra/kapcsolatodra és a barátságaidra? Az ilyen aggodalmak el tudják rontani a spirituális tanulás örömét. Inkább add át őket Istennek. Bízz benne, hogy minden pillanatban szeretnek, vezetnek és védenek Téged. Ne aggodalmaskodj azon, hogy miként fedi egymást a jövőd és a spirituális fejlődésed. Bízz benne, hogy az a Hatalom, amelyik megadta neked a spirituális fejlődést, minden másra is ügyelni fog. Ez a Hatalom gondoskodik minden bolygóról az égen, s téged is a tenyerén hordoz.

Két napja engem is ritkán találtok fent… Elindult, beindult egy olyan energiaáramlás, mely egyre erősebb, és akik érzékenyek rá, már napokkal korábban is érezhették, hogy alakul valami.

Alapvetően nem szeretem a „spirituális fejlődés” kifejezést, de más szavakkal nem igen tudom leírni, talán úgy tudnám megfogalmazni a folyamatot, ami mostanában zajlik, hogy az „utadra lépés ideje”. Minden, amit érzel és történik benned és körülötted, azt a célt szolgálja, hogy megleld a saját utadat, a te életfeladatodat, amiért leszülettél erre a bolygóra.
Akik már ráléptek és felismerték ezeket a jeleket, egyre erősebb és erőteljesebb jelzéseket, üzeneteket kapnak mostanában, és a következő 2-3 hétben. Erre készülj fel, mert nem lesz sétagalopp! Az eddigi lassú, szelídebb vezetgetés helyett itt már sokkal célzottabban történik minden! A Te érdekedben, a Te fejődésed érdekében…

Gyűjts pontokat és válts be őket értékes ajándékokra! | Pontszerzési lehetőségek | Választható ajándékok