Hétvégi energiák a Tarot tükrében – Fantasztikus, teremtő hétvége

Húú, micsoda hétvége jön!
Lezárások és beteljesülés lelki, szellemi szinten. Biztonság, védettség, “otthon vagyok, hazaértem” érzése. Teremtések, hosszú távra szóló, stabil alapokat építhetsz, ha megragadod a lehetőséget, és kezedbe veszed életed irányítását. Csúcs hétvége jön!

Nézzük azért részleteiben is, mit tégy, hogyan használd ezen energiákat, mit hozhat, mit teremthetsz vele?

Elsősorban koncentrálj a még be nem fejezett feladataidra, munkáidra. Le kell zárni, befejezni a folyamatban lévő ügyeidet. Nem kell nagy dolgokra gondolni, csak nézz körül, mit látsz a környezetedben, ami félbemaradt, csinálj egy kis rendet és “teret” magad körül, az otthonodban. És – ha még van elvágatlan érzelmi szál – a szívedben, lelkedben is tégy egy kis rendet. 😉 🙂

Ha ezeket megteszed, érzelmileg is megnyugszol, és jól érzed magad ott, ahol vagy.

Jutalmazd magad pihenéssel, örömöt adó kényeztetéssel.

Sokak számára érkezik el a “hazaértem, otthon vagyok végre” életérzés. Ez egy különleges, lelki megnyugvást adó érzés, olyan közegben vagy, ahol biztonságban és védve érzed magad. Megtalálni ezt a “helyet” nem csak fizikai szinten lehet, hanem lélekszinten is. Nyugalmat, belső békét érzel, otthon vagy magadban, otthon vagy a kapcsolatodban, révbe értél, és ez határtalan nyugalommal tölt el.

Figyelj azért a jelekre és az érkező lehetőségekre, mert nem elég, hogy megérkeztél, stabillá is kell tenni, maradandó értékeket tudsz, tudtok együtt teremteni. Ne becsüld le az érkező energiákat, és mindenképp földeld le magad! Ez nem is lesz olyan nehéz. 😉 Az Érmék apródja ugyanis a Föld földje, a teremtéseid alapja, anyagi biztonságot hozó, földies energia. Ő a tanuló is, aki beleáll a feladatába, és hajlandó új tapasztalatokra szert tenni annak érdekében, hogy kiteljesedjen, bővítse tudását, eszköztárás tervei megvalósítása érdekében.

Nagyszerű időszak ismerkedés, új kapcsolat kialakítására, új pénzügyi befektetés indítására. Ha régóta tervezel valamit, a kezdő lökést most megkapod, csak csináld is! Hisz itt van nekünk a Mágus! Tetterővel, akaraterővel, cselekvésre hív, buzdít, kezedbe adja a varázspálcát és a tudást!

A Mágus arra buzdít, hogy lépéseket tegyél a céljaidért, működj együtt a természetfelettivel, így megvalósíthatod az álmaidat és elérheted, megélheted a csodát. Nincs lehetetlen!
A Mágus összeköti a két világot, a természetfelettit az anyagi valósággal, mint egy összekötő híd… Néha szoktam olyanokat írni, hogy kozmikus tudatosság, univerzális tudás, belénk kódolt tudatalattiba rejtett ősi tudás … A Mágus az, aki ezt a tudást előhívja, és az anyagi világ síkján fizikailag meg is valósítja! Mágus, varázsló, Teremtő! Te vagy az!
Érmék apródjával pedig valami nagyon stabil, nagyon anyagi, földi dolgot tudsz megteremteni. 😉 Méghozzá a fizikai valóságodban! 🙂

Tudtad, hogy a vonzerőd, és a teremtő erőd nagyobb, mint gondoltad? 😉 🙂

Új időszak kezdődik, vagy – ha ébredező vagy, akkor már utadon kell, hogy legyél – rengeteg új információ jön feléd, új lehetőségek kapui nyílnak meg előtted, előjönnek a rég feledett vagy elnyomott képességeid. Semmit ne utasíts vissza, mert ritkán jönnek ilyen jó lehetőségek, pozitív, erőteljes energiák. Vedd észre és fogadd el, hogy te magad is Mágus, ha úgy tetszik, Teremtő vagy! Benned van az Erő, kezedben van a hatalom, amit igyekezz jóra és etikusan használni.

Még egy aprócska megjegyzés, tanács: baba projektesek figyelem! A hétvégén adjátok össze az energiátokat, mert jó eséllyel meglesz a kis trónörökös. 😉 Akik pedig még nincsenek felkészülve rá, tegyenek az ellenkezője érdekében. 🙂

Ez egy ÁLTALÁNOS útmutató, nem helyettesíti a személyre szabott elemzést!
Mindig nézd meg, hol tartasz MOST az életedben, és azt vedd el belőle, ami megszólít.

Suttogó Angyal – saját magyarázat