Gyógyító Angyali üzenet hétfőre: Öntsd ki a szíved!+1 ajándék idézet

Mágikus Unikornis üzenete HÉTFŐ

Öntsd ki a szívedet az egyik barátodnak!

Ez a kártya arról ad hírt, hogy ki kell adnod magadból a felgyülemlett érzéseket. Mikor kibeszéljük vagy kiírjuk ezeket, jobban megértünk mindent. Néha nem is sejtjük, hogyan érzünk, amíg szavakba nem öntjük lelkiállapotunkat.
Az érzelmek visszafogása nem egészséges, kivált, ha haragról vagy bánatról van szó. Keress magadnak egy megbízható barátot, hozzátartozót vagy tanárt. Mondd el neki, hogy jólesne egy ilyen beszélgetés, és öntsd ki előtte a szívedet. Ha csupán erre van szükséged, tanácsra nem azt is add a tudtára. Amennyiben vigaszra vágysz, ne félj ezt közölni.
Ha nincs kivel beszélned, vagy az érzéseid annyira magánjellegűek, hogy nem kívánod kimondani őket, le is írhatod, ami foglalkoztat. Magadban csendben tanácskozhatsz angyalaiddal és az egyszarvúakkal is. Ők szeretettel meghallgatnak majd, könnyítenek a lelkeden, és segítenek a megoldás meglelésében.

Áldás ❤

+1 ajándék idézet
Csak négy fontos kérdés van az életben, Don Octavio. Mi a szent? Miből van a lélek? Miért érdemes élni és miért érdemes meghalni? A válasz minden kérdésre egyetlen szó: szeretet. Johnny Depp