Szeptemberi Tarot – Bolond lapja – Kockázatban rejlő lehetőségek

Szeptemberi Tarot – Bolond lapja – Kockázatban rejlő lehetőségek

A kártya egyik általános jelentése az új kezdet. Elindultunk valamilyen új minőség felé, legyen szó kapcsolatokról vagy munkáról, most jó eséllyel beindulhatnak körülöttünk a változások. A célok elérése, a végkifejlett még nem látható teljesen tisztán, de már ráléptünk a megvalósuláshoz szükséges útra. Bátorságot, lökést ad, kimozdít a beragadt szintekről.

Több út áll most a rendelkezésünkre, módunkban áll kreativitásunkkal megteremteni a jövőnket. Ha új vállalkozásba fogunk, az ötleteink későbbi megvalósításához ültessük el a magokat, termékenyen fognak kibontakozni.

A képen a figura beleveti magát a szabadságba, ezt szellemi téren is sokan érezhetjük, hogy a látásmódunk kitágult, mások véleményétől függetlenebbül, sokkal szabadabban gondolkodunk. A Bolond lapja független személyiséget ábrázol, akire nem hatnak a korlátok, és a maga útját járja. Annak ellenére, hogy erős és önálló, mégis kiszolgáltatott, mert nincs szilárd talaj a lába alatt, a szakadék szélén áll. Felfelé emeli a fejét, nem néz rá az alatta lévő veszélyekre.

Szerelmi kérdésben alapvetően pozitív jelentése van a lapnak, az új kezdet szimbóluma: a meglévő kapcsolataink felfrissülhetnek, vagy új ember érkezhet az életünkbe. A lap üzenete, hogy önfeledten merüljünk bele az érzéseinkbe és bátran hallgassunk az ösztöneinkre. Kapcsolódjunk ki, töltődjünk fel szabadtéri programokkal, játsszunk! Ha új ember érkezik az életünkbe, vegyük figyelembe, hogy még kísérleti időszakban van a kapcsolat, ne hozzuk a partnert olyan helyzetbe, amiből zavarodottság lehet. A Bolond a szokatlan meglepetések lapja is, járjunk egymás kedvében különlegességekkel, de a választásaink kerüljék az erős túlzásokat, amiket később esetleg megbánthatunk.

Ha új vállalkozásba fognánk, kedvező időszak áll előttünk. Munka vagy tanulás területén legyünk nyitottak, sokféle lehetséges variációt sodorhat most utunkba a sors, érdemes próbálkozni, kísérletezni, keresni az utat a későbbi kibontakozásokhoz. Azonban ne ugorjunk meggondolatlanul fejest a dolgokba, kerüljük a vakmerőséget! A Bolond a kezdetlegesség szimbóluma is, könnyen kicsúszhat a talaj a lábunk alól, ha figyelmetlenek vagyunk. Bátorságra, cselekvésre, kezdeményezésre buzdít, de igyekezzünk a felesleges kockázatokat elkerülni.

A kártya jelenti a saját úton levést, az önmagunkra találást, a spirituális energiáink felszabadulását is. Az egyéniségünk megmutatkozhat a külsőnkön is, nem csak belsőnk révén leszünk individuálisabbak. Lehetséges például, hogy a mostani időszakban kedvet kapunk új frizurához és ruhákhoz, mert ezzel is keressük a megszokottól való eltérést. Könnyen, lazán változtathatunk, ha befogadjuk a mostani áramlást.

Mire bátorít: a saját úton járásra, függetlenségre, bátorságra, cselekedetekre.
Mire figyelmeztet: kerüljük a könnyelmű kockázatvállalást!

Éberséggel és bizalommal fogadjuk a mostani energiákat!
Zafira

Forrás https://www.facebook.com/betufejto/

Szeretnél személyre szabott jóslásokat kapni ingyen?
A gombra kattintva feliratkozhatsz
Comments are closed.
X