7 Brutális Igazság – A Szerelemről Egy Bakkal

Lehet, hogy nem az asztrológia a legtudományosabb tudomány, de én tökéletesen tudok azonosulni a jegyem uralkodó bolygójával – ezt bizonyítandó, van egy Szaturnuszos tetoválásom – és a kecske szellem állatommal. Ha egy Bakot szeretsz, akkor így tudsz a legtöbbet kihozni a kapcsolatból egy ambiciózus, hűséges, kitartó és módszeres emberrel, aki mindig a díjon tartja a szemét – ebben az esetben rajtad!
Célorientáltak vagyunk.

Mi bakok a díjon tartjuk a szemünket. Legyen szó akár egy konzervdobozról, vagy egy sarki irodáról, vannak terveink, álmaink, és meg van bennünk a hajtóerő a megvalósításukhoz. Lehet, hogy rohangálva próbálunk egymillió dolgot elintézni, de bízz bennünk, mert módszer van az őrület mögött. Ráadásul szeretjük a társaságot, tehát, ha kitartasz a végéig, akkor komoly jutalomra számíthatsz. Mi a jó hír? Hajthatatlanul megyünk a vágyaink után, és ha rajta vagy ezen a listán, akkor tudsz róla.
Nálunk magas a mérce.
Nem trópusi nyaralásokról és gyémántokról beszélek – habár igen, néhányunk kedvel dolgokat –, de fontos, hogy a társaink értékeljék a becsületességet, a teljesítményt és a jó életet, legalább annyira, mint mi. Nem számít, mennyit keresel, mennyire vagy intelligens, ambiciózus, és laza, mi azt szeretjük, ha neked is mennek a dolgaid. Tudjunk valami érdekesről beszélni veled, amikor végül abbahagyjuk a munkát.
Dolgozunk, mint az őrültek.
Ha már munkáról van szó, akkor ez a Bakok szenvedélye. De fogjuk ezt a Föld jegyre, vagy arra, hogy télen születtünk, amikor kihívás az életben maradás, de a Bakok a csillagjegyek közül az egyik legkeményebb munkások. Amikor a legtöbb átlagember megpihen, akkor lehet, hogy mi beindulunk egy ötlet által inspirálva. Tudjuk, hogy már hallottad, de azok, akik szeretnek minket, akik leginkább értékelik a kemény munkához való hozzáállásunkat, ők emlékeztetnek arra, hogy játszani se feledjünk el. Tudjuk, hogy szükségünk van rá, csak nem mindig foglalkozunk vele – vagy tudjuk, hogyan hagyjuk abba.
Őszinték vagyunk, néha túlságosan is.
Az egyik előnye annak, ha egy Bakkal jársz az, hogy szinte mindig az igazat hallod. Mi jelenti a kihívást abban, ha egy Bakkal jársz? Ugyanez. A hamisságot már egy kilométerről kiszagoljuk, tehát őszintén beszélj, és így mindkettőnknek időt spórolsz. Amennyire szeretnénk, hogy te önmagad lehess, annyira nem mindig tetszik mindenkinek az őszinteség iránti elkötelezettségünk. Az egyik volt barátom illúziórombolónak nevezett, mert a kocsi javítással kapcsolatos kiadásairól kérdezgettem egy gitár boltban, míg ő egy erősítő megvásárlásának gondolatával kacérkodott. Amikor azt szerette volna, hogy munka után érte menjek, mert nem indult a kocsija? Nem emlékszem már, hogy mondtam volna neki: „Hát nem megmondtam?” Ma már kedvesebb és tapintatosabb vagyok. A legtöbbször

Nagy bennünk a versenyszellem.
A Bakok versenyszelleme, ötvözve intellektuális erejükkel, őket nagyszerű csapatjátékosakká és félelmetes versenytársakká teszi. Jobban jársz, ha a te oldaladon állunk, akár nyersz, akár veszítesz. Tehát ha kirakós játékozni hívsz, vagy azt javaslod, hogy mi az ellenfél csapatában legyünk, győződj meg róla, hogy a szíved, a büszkeséged és a kapcsolatunk el is bírja! Ha magad versenyzel, akkor válassz minket szurkolónak, mert senkinek nem lesz annyira hangos, és elkötelezett rajongói szektora, mint neked. És nem ez az, amire mindenki vágyik? (Tipp: Ez nekünk is szimpi. A szolidaritás szexi.

Elkötelezettek vagyunk az embereink iránt.
A Föld jegyek megbízhatóak és hűségesek, tehát a törzsünk fontos nekünk. Ha a legjobb barátunknak épp meghasad a szíve, akkor borral és jégkrémmel kedveskedünk. Ott vagyunk a családi pikniken és az unokaöcsénk golfmeccsén. Néha előrébbre valóbb számunkra a barátaink és a családtagjaink iránti elkötelezettségünk, mint az, hogy veled lógjunk. Ezért segít, ha te egy független lélek vagy, aki értékeli a hűségünket minden olyan ember iránt, aki fontos nekünk – értve ez alatt téged is, amikor rád esik a lépés, legyen az akármilyen gyakran is. És ha meghívunk, hogy a magunk fajtával lógj? Akkor bele kerültél a körbe. Extra pontok azért, hogy segítettél kitakarítani.

Elkötelezettek vagyunk irántad.

Lehet, hogy a Bak nem szórakozik a randevúkkal (a munkából is időt vesz el, tudod) és idő kell, míg elköteleződünk, de mihelyst úgy döntöttünk, méltó vagy rá, akkor az jobb, ha úgy van. Legbelül érzékeny lelkűek vagyunk, tehát, ha kitártuk előtted a szívünk, akkor tudd, hogy az acélos hűséggel és egy értékes hellyel jár a csapatunkban. Imádjuk – és tudjuk – ha te is hűséges
Minden jog fenntartva!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük