Január: Óriási teremtő erő, kapcsolati gyógyulások

Január 7-től a Vénusz már a Nyilas jelében vándorol tovább. Elég sok időt töltött a Skorpióban, a mélylélek bugyraiban ahhoz, hogy felfedezzük a kapcsolatainkat működtető mély belső erőket, megismerkedhettünk a legmagasztosabbaktól a legalacsonyabbakkal is, és eldönthetjük, hogy ettől fogva mi az, ami a szívünk igazságát szolgálja. Mi az, amit meg szeretnénk célozni és mi az, amit még itt ebben a pár napban lemetszhetünk magunkról, mialatt a Vénusz még elhalad a Nyilas mögött fénylő Skorpió ollói előtt? 


A magasabb cél felé vezető úton, ahol már nincs helye a méltatlannak, az igaztalannak, amivel nem vagyunk önazonosak. A Kígyótartó csillagai is itt ragyognak, a női minőség és a kapcsolati minták gyógyulását segítve. Ehhez azonban a legfontosabb visszatalálni a belső igazságunkhoz, hűnek lenni mindig ahhoz, akik éppen vagyunk, így növekedve, emelkedve a fény és a bölcsesség útján. 


Az válik a termékenység és a belső békénk megteremtésének eszközévé, de kapcsolataink gyógyulását is az teszi lehetővé, ha tetteink a legőszintébb önmagunkból fakadnak, és ezáltal a legfelsőbb igazságot szolgálják.

Január 8-án a Merkúr és a Mars energiája is összekapcsolódik, lelkesítő erőt adva a szellemi tevékenységekhez és a megbeszélnivalókhoz, melyek az előrelépést, illetve a belső korlátok meghaladását segítik.

Ezekben a napokban a hetekben ha nem értelmetlen harcokra használjuk a Kosban járó Mars energiáját rendkívül nagy akaraterőt és emelő energiát nyerhetünk belőle mindahhoz, amit el szeretnénk indítani és megszeretnénk valósítani az életünkben.
Csillagokkal üzen Ő