Heti Tarot üzenet (április 15-21.): NEM-et mondani másoknak, Önmagad megjutalmazása!

3 lap, 3 különböző pakliból lett húzva és választva 🙂 Válasszatok kedvetekre!

🌙🔐Energia, lelkesedés, lendület, és erő. Az elkövetkezendő napokban érdemes alkotni, folyamatokat beindítani, mert terveid, vállalásaid, a belső erődből fakadóan sikeresek lesznek. Tele vagy energiával, résen lenni, mert többször is AHA! – élményben lehet részed. Ez lehet egy ötlet a vállalkozáshoz, vagy épp egy kérdésre a válasz, amire már régóta vársz, és most ezzel a hatalmas energiával megvalósíthatod. Kommunikációd is tüzesebb, érdemes meggondolni a lelkesedésedben mit és hogyan mondasz. Párkapcsolatban izgalmas és tartalmas időszak következik, használd ki!

🌙🔐Középső lapunk: A teljes jelenlét, a létezés kér szót az életedben. Azt mondja: ne ítélkezz, csak egyszerűen vegyél észre engem a saját világodban. Elfelejtetted a létezés örömét, és szeretné, ha újra felfedeznéd. Akár kirándulás a természetben, akár a csillagos égben való elmerülés, akár a szeretteiddel és a barátaiddal töltött értékes órákat kéri újra felfedezni. Oly mértékben benne vagyunk a mindennapi robotban és a mindennapi digitalizációban, hogy nincs idő kapcsolódni. A lap arra kér: fedezd újra fel a létezés örömét – a bánatot már unalomig ismered. Csakazértis keress örömet!

🌙🔐Jobb oldali, harmadik lapunk: Egy helyzet vagy egy esemény a vége felé jár, amely elvette erőd és energiád. Túl sokat adtál másoknak, túl sok munkát vállaltál, túl sokfelé szárnyaltál, önmagaddal nem törődve, és a saját igényeidet félretéve. Jelenleg nem tudsz miből meríteni, mert az életenergia most elfogyott. Így nagyon fontos, hogy pihenéssel, meditálással, és önmagadra való figyeléssel visszaszerezd ezt az elfolyt energiát. Feladat: nemet mondani másoknak, önmagad feltöltése, önmagad elismerése, megjutalmazása. Ismerd fel, hogy a megfelelés másoknak – című játszma mennyire gyengít Téged. Keresd meg kinek vagy minek adtad át a hatalmat a saját életedben. Káros szokásaiddal, gondolataiddal kell szembenézned és leszámolnod.

Roni – Kulcs Önmagadhoz