Július 16. kedd: Bak Telihold, Felelősségvállalás

A telihold jelentősége most óriás, hiszen 8-as nap van, minden idetartozik ami karma, és ami karmikus, törvénnyel, szabályokkal kapcsolatos.
Hatalmas karmikus terhektől szabadulhatunk meg a telihold segítségével.
A Bak jegyet ugyanis a szaturnusz uralja, 8-as nap lévén az üzenete, most lépni, és tenni kell, a családi oldásokat és karrierrel, pénzügyi helyzettel kapcsolatos tisztulásokat nagyban támogatja a júliusi telihold.
Ha a bak minőséget éljük mindenkor érdemes megvizsgálni – adott csillagjegyhez milyen bolygó társul. Hiszen ennek is jelentése van, ha burkoltan is. Nem olyan direkt módon, mint állatövi jegynek. Sajnos általánosságban nem igen foglalkoznak jelentőségével.

Mit üzen a Szaturnusz?

Minden emberben az alkotói erőt jeleníti meg, a józan gondolkodást és a tanulás folyamatát segíti.
Érzelmi életünkben a Szaturnusz hatására vállalunk felelősséget. Megtanuljuk általa a kölcsönös függés viszonyait, amelyet az első négy bolygó energiáiból építettünk fel .A Szaturnusz korlátozásai, összhangban vannak a Nap által adott önmegvalósítási terveinkkel. A jegy amelyben a Szaturnusz található, azokat a lehetőségeket jelöli meg , amelyeket konkrét formába kell önteni.
Pozitív hatású Szaturnusz esetén az egyénértékes tagjává válik a társadalomnak, negatív hatás esetén, figyelmen kívül hagyja a felelősséget.

Tehát a mostani telihold (Bak jelében) felelősséget vállal az élet felett, amely érinti, családi és karrier kérdését.

A Bak olyan mint egy hatalmas szikla. A föld elem szilárdságával kontrollálja és vezeti az életét. Ereje otthonában is megmutatkozik, de a fókusza inkább a karrier témái felé viszik. A Bak csillagjegy ideje a tél, amikor a természet befordul, látszólag alszik, de a hó alatt ott van az élet. A természet készül a tavaszra. A fókusz befele irányul. Ebből a befele fordulásból pedig komoly belső bölcsesség születik és ezért is csatlakozik az irányításuk alá sok ember. Érzik azt a bölcsességet, ami megbízhatóvá és hitelessé teszi. A négy kardinális jegy közül a Bak a legkitartóbb.

Most megméretésre kerül, kitartásunk, karrierista szellemünk, anyagi világhoz való  viszonyunk, valamint felelősségünk, életünk és családunk felett….

Ezoteria Extra
https://www.facebook.com/EzoteriaExtra/
Ezoteria Extra csoport
https://www.facebook.com/groups/1259402587513790/

Gyűjts pontokat és válts be őket értékes ajándékokra! | Pontszerzési lehetőségek | Választható ajándékok