Szeptember 11. szerda: A számmisztika tükrében

Szeptember 11. szerda: A számmisztika tükrében

A 11-e mesterszám, összértéke 2 – ami nőiség, befogadó érzelmi energia száma.

A mesterszámokra nagyon érdemes figyelned mindennapjaid során, hiszen azok sokszor mutathatnak számodra utat. A numerológia már sok ember életét hozta rendbe a mesterszámok segítségével. Különösen érdekes, három fő mesterszám a 11, 22 és 33.

A mai naphoz 11-es fűződik,

Bármelyik számmal is találkozol, az valamilyen üzenetet hordoz számodra az Univerzum felől. Ezeket a mesterszámokat a számmisztika angyali számoknak is nevezi, nem véletlenül. A számok képesek minket összekötni a fensőbb hatalmakkal, képesek segítségünkre lenni, hogy az angyalok felénk forduljanak és segítsenek. Amikor ezek a számok uralkodnak, a Földön sokkal több jótékony energia van, amelyeket te magad is használhatsz.

Minden hónap tizenegyedik napja alkalmas arra, hogy egy egyszerű gyertyamágiával hatással lehess az életedre. Segíthetsz magadon anyagiakban, de ezen a napon leginkább a sikermágiák működnek. Ilyenkor érdemes rituálét végezned a munkahelyi vagy az üzleti sikerekért, akár minden hónapban.

szerencse a 11-es szám esetén csak nagy energiájú mágiával tud működni.

Érdemes az életben figyelni ezeket a mesterszámokat. Hol találhatom meg őket?

Leginkább karakterszámoknál, születési napok száma, vagy érdemes hónapokat nézni, 11.hó de más egyéb életeseménynél jelen lehetnek a mesterszámok, 11, 22, 33. Akár sors feladat képlet esetében lehet 22, vagy 33-as sors út.

Ha kíváncsi vagy sors feladatodra, kérlek írj hozzászólásokba egy kérelmet rá.

“Ezoteria Sors út + születési dátumodat” – köszönöm

A mesterszámok, ha sűrűn előfordulnak az életedben, akkor egy szerencsés, és az Univerzum által kiválasztott személy vagy!

 

 

Szeretnél személyre szabott jóslásokat kapni ingyen?
A gombra kattintva feliratkozhatsz
Comments are closed.
X