Angyaltarot Februárra: Húzz egy lapot és kiderül, mely csillagjegyek a kiválasztottak!

Válassz a lapok közül és lehull a lepel, és kiderül melyik 3 csillagjegy a február hónap igazi nyertese…..

Mindegyik jegyhez tartozik egy tündéri bölcselet – üzenet.

Amit érdemes megfogadnod, főként, ha kiemelt jegyhez tartozol, akkor nagyot tudsz emelkedni, legfőképpen felül tudsz emelkedni a problémákon.

 

Első lap: Magasabb tudatosság, kiválasztott jegy: Skorpió

Útmutatást kapsz a valódi énedtől, a magasabb tudatosságodtól, amely azonos az egyetemes isteni bölcsességgel. Inkább a szeretetre hallgatsz, mint a félelemre.

Ez a kártya megerősíti, hogy az utóbbi időben tapasztalt érzéseid, gondolataid, álmaid és törekvéseid a Lélektől származnak. Isteni útmutatást kértél, és felsőbb éned válaszolt imáidra. Az általad járt spirituális út segített meghallanod ezt a hangot, mert időt szántál rá, hogy meghalld. Talán meditálni vagy jógázni kezdtél, és ez segített elcsendesíteni az elmédet. Vagy szilárdan megvetetted a lábadat az Univerzumban, és keményen elhatároztad, hogy jobbá teszed az életedet.

Bármely utat is választottad, nagyon jól működik a dolog. A tündérek most arra kérnek, hogy ne hagyd abba a magasabb tudatosságoddal folytatott beszélgetést. Ez azzal jár majd, hogy időt teremtesz magadnak arra, hogy kikerülj a zajból és a stresszből. Talán arra van szükséged, hogy rendszeresen sétálj a természetben, csatlakozz egy spirituális támogató csoporthoz, vagy elmenj valamilyen lelkigyakorlatra. Életed és elméd elcsendesítésével magasabb tudatosságod hangja egyre erősebbé és tisztábbá válik. Tökéletesen vezet téged az élet minden területén.

Megerősítés: Könnyen meghallom és megértem a Lélek belső hangját.

Középső lap: Belső erő, kiválasztott jegy: Bika

Most megengeded magadnak, hogy megtapasztald és kifejezd a valódi erődet.

A tündérek arra kérnek, hogy erősítsd meg: “Biztonságos dolog számomra, ha erős vagyok!”

Benned rejlik az Univerzum minden ereje. Senki sem erősebb nálad. Mivel spirituális érdeklődésű lény vagy, ezért lehetetlen, hogy rosszul használd az erődet vagy visszaélj vele. Vezetőid lehetővé teszik majd, hogy olyan módon használd és fokozd az erődet, amely nagy áldást jelent számodra és a világ számára.

Az égnek szüksége van arra, hogy a világ fényküldöttei, köztük te is, felismerjék és hasznosítsák erejüket. Ha ezt a kártyát húztad, akkor arra kérnek, hogy engedj el minden esetleges félelmet az erőddel kapcsolatban. Arra kérnek, hogy önbecsülésed megtartása érdekében tiszteld önmagad, tökéletesen gondoskodj a fizikai és az érzelmi énedről, dolgozz az álmaidon és a törekvéseiden, és szánj időt az imára és a meditációra. Minél nagyobb az önbecsülésed, annál kellemesebben érzed majd magad az erőddel kapcsolatban.

Megerősítés: Biztonságos dolog számomra, ha erős vagyok! Az Univerzum minden ereje átáramlik rajtam és támogat engem.

Harmadik lap: Nevetés, kiválasztott jegy: Mérleg

Minden rosszban van valami jó, és minden rosszban van valami vicces is. Próbálj objektívan eltávolodni a helyzetektől, és találj bennük valami vicces fordulatot.

A nevetés segíteni fog új nézőpontból látni az életedet, hogy kreatív meglátásokat és megoldásokat kaphass.

A tündérek szerint túlságosan komolyan veszed az élet dolgait. Nem azt kérik tőled, hogy hanyagold a kötelességeidet, ne tiszteld az élet szentségét, vagy viccelődéssel védd az érzelmeidet. Inkább arra kérnek, hogy lásd meg az életünkön végigfutó humort. Egy nagyszerű színjátékhoz hasonlóan életünk élvezetesebbé válik, amikor képesek vagyunk egy humorista szemszögén keresztül látni.

A nevetés segít abban, hogy távolabbról és objektívebben lássuk önmagunkat és helyzeteinket. Ha nevetünk, ellazulunk. És ha ellazulunk, akkor könnyebben áramlanak át rajtunk a kreatív megoldások és a megújult energia. Tehát a mai napon szánj időt a nevetésre. Például menj el és nézd meg azt az új film vígjátékot vagy vidám színdarabot, vegyél egy könyvet a kedvenc vígjátékíródtól, vagy meséljetek ostoba vicceket egymásnak egy barátoddal.

Megerősítés: Megtalálom a humort az életben, és könnyen nevetek.

 

X