Gyógyító Angyali üzenet csütörtök estére + 1 idézet Májusra

Pozitív elvárások

Őrizd meg a reményeidet, az álmaidat, a megerősítéseidet, a vizualizációidat és az imáidat, mivel ezek most csodásan megnyilvánulnak majd. Ne hagyd abba öt perccel a csoda megtörténte előtt!

Pozitív gondolataiddal és érzelmeiddel elhintetted a megnyilvánulás magjait. Mégis lehetséges, hogy időnként elcsüggedsz, mert nem látsz azonnali eredményeket. Borúlátó gondolataid támadnak, és kezdesz azon tűnődni, hogy vajon indokolatlan-e a hited. De ragaszkodj a hitedhez! Bár a megnyilvánulás hosszabb ideig tart, mint remélted, valóban közeledik feléd. bizonyára nem akarod megsemmisíteni vagy elhomályosítani a megnyilvánulást negatív gondolatokból fakadó rossz eredményekkel.

Amint megteheted, menj ki a természetbe – még egy udvar vagy egy kis park is megteszi. Gondolatban beszélgess barátaiddal, a tündérekkel. Ők tökéletesen értenek a megnyilvánuláshoz! Beszélj nekik a kétségeidről, a félelmeidről és a csalódottságodról, valamint a reményeidről és az álmaidról. Kérd a tündéreket, hogy segítsenek elengedni minden esetleges negativitást, és érezd, hogy gyógyító szeretettel és fénnyel vesznek körül téged.

megerősítés: Biztonságban vagyok. Magabiztos vagyok. Nyugodt vagyok. Vidáman tekintek a jövőmre.

Áldás!

+1 idézet Májusra:

“Kopogtatsz az ajtón… A Boldogságot keresed.
Mert azt hiszed, itt van. Azt hiszed, keresned kell.
Azt hiszed, ebben a zárt szobában találod. Pedig nem.
A Boldogság nem itt van, nem zárt ajtók mögött él.
Hanem mindenütt, amerre jársz. 
A Boldogság ott rejtőzik egy sétában, egy eltévedésben,
egy forralt borban, egy rétesben, egy könyvben,
egy teában, vagy egy finom gyümölcsben. Bármiben.
Mindenben.”

X