Heti Angyaltarot (február 24-március 1.): Érzelem és Kommunikáció a heti útravaló

Mihály Arkangyal üzenetei egy csokorban, húzz a lapok közül és kiderül milyen üzenetet tartogat számodra.

Első lap: Ne siesd el ezt a döntést

A helyzet, amelyről kérdeztél, nagyon bizonytalan és zavaros, ez a kártya pedig arra int, hogy ne siesd el a döntést. Idővel minden világosabb lesz, és tudni fogod, mit kell tenned. Most az a legjobb, ha nyugton maradsz, és vársz.

Ne félj, semmiről nem maradsz le, és ha most nem kapkodsz, lehetőségek egész sora nyílik meg majd előtted. Ez a te döntésed, és a legjobb, amit tehetsz, hogy vársz.

Második lap: Ismerd fel az igazságot, és cselekedj annak megfelelően

Azért húztad ezt a kártyát, mert nem akarsz tudomást venni egy nagyon fontos érzésről. Hiába próbálod meg elnyomni, ez az érzés egyre erősebb, és szembesít önmagaddal. Mihály arkangyal azt üzeni, hogy az igazsággal való szembesülés gyógyító erejű, és megmutatja a számodra helyes utat.
A változásoktól való félelmedben nem vettél tudomást a belső hang sürgetéséről. Mihály arkangyal azonban biztosít afelől, hogy semmiben nem szenvedsz majd hiányt, és kapcsolataid sem sínylik meg a változást.

Harmadik lap: Vágd el a kötelékeidet!

Kérd Mihály arkangyalt, hogy tisztítson meg téged minden régi, félelemhez fűződő köteléktől, amely múltbéli kapcsolatokból ered, megszabadítva ezzel az ártalmas mintáktól.

Azért húztad ezt a lapot, mert egy múltbéli kapcsolathoz kötődő negatívitás akadályozza a helyzetet, amelyről a kérdésed szólt.

Szerencsére ez a mérgező energia könnyedén leküzdhető a nagy hatalmú Mihály arkangyal segítségével, aki megszabadít a félelem hatásaitól.
Bármikor, amikor te vagy a társad félelmet éltek át a kapcsolatotokban, egy kötelék (amely egy üreges csőből készült pórázhoz hasonlít) kapcsolódik mindkettőtökhöz. Lehetnek olyan kötelékeid (a legtöbb embernek vannak), amelyek a szüleidhez kötnek (akár élnek, kár meghaltak már), vagy a testvérekhez, szeretőkhöz, azokhoz, akiknek segítettél, mint például tanítványokhoz vagy ügyfelekhez, és bárkihez, akivel volt valamilyen fontos kapcsolatod.

A kötelékektől nem kell félni vagy szégyenkezni miattuk. Egyszerűen csak el kell őket vágni, mivel kiszívhatják az energiádat, és ezek lehetnek a fizikai fájdalom mögött rejtőző bűnösök.

X