Ünnepi horoszkóp: április 16-23., Húsvéti üzenete: Az Elengedés Misztériuma

Heti Horoszkóp 2019.Április. 16-tól 23-ig!!

“Mikor elengedem, aki vagyok, azzá válok, ami lehetnék.”(Lao-ce)
És most pont ilyen időszak kezdődik!! 🙂

Kos:
A gyökeres változás időszaka jön el a Kosok életében, és ez két életterületet határozz meg az egyik a párkapcsolat területe, a másik a munkához kapcsolódik. Hosszútávú változás kezdődik és az is lehet, hogy elkell engedniük azt, ami már nem működik. Egy férfi ismerős segít most önöknek egy fontos hivatalos ügyben, de a húsvét tényleg a családról és az érzelmekről fog szólni.

Bika:
A Bikák most kapják a feladatokat a sorstól, egy olyan időszak kezdődik el az életükben, ahol az önmaguk belső munkája lesz a fővonal. Amit most belül létre hoznak az kívül valósággá válik, még ha lassan is, évekig meghatározza majd a munkájukat és a világlátás módjukat. A héten önök irányítják mások dolgait is, így nagy a felelősség a tetteikben.

Ikrek:
A belső változás időszaka kezdődik el az ikrek számára is, ez azt jelenti, hogy sokszor kell majd kilépniük a kereteikből, de ha ezt megteszik, akkor mindig jól alakulnak a dolgaik. Most a legtöbbet önmagukról tudnak tanulni, és arról, hogy mennyire is fontos a tartalom. A munkájukban hirtelen emelkedést élhetnek meg, ez férfi segítsége által jön majd létre.

Rák:
A Rákok életében a hosszútávú változás, a vágyaikon keresztül jelenik meg, már talán érzik, hogy igazából a tartalmasabb dolgok motiváljak igazán az előrehaladásuk. Sok mindent tudnak majd létre hozni, de ehhez tapasztalniuk kell, hogy mi is az igazi érték. Ingatlannal és nővel kapcsolatos helyzetet kell a héten megoldaniuk, de ezt most a helyzet pontos megítélésével tudják megtenni.

Oroszlán:
A héten megint a párkapcsolatuk és a kapcsolataik kerülnek előtérbe az Oroszlánoknál. Fontos lenne, hogy felmérjék pontosan mit is akarnak, mert ha ezt nem teszik meg, hajlamosak kissé türelmetlenek lenni a partnerükkel. Ingatlannal kapcsolatban is lesznek kellemetlen történések, de ezen segít majd egy ismerősük. A családi dolgaikban hosszútávú változás, fontos lesz, hogy hogyan is élik meg a dolgokat, így ne ítéljenek elsőre.

Szűz:
A Szüzeknek lépéseket kell tenniük egy fontos ügyben, amire szeretnének régóta pontot tenni. ez egy hosszabb folyamat lesz, de tényleg megéri az áldozatot, mert végre úgy érezhetik, hogy irányítják a dolgokat. A Szüzek hajlamosak elfojtani vágyakat magukban, de ez az időszak most előhozza, hogy ezek felszínre törjenek és a teljesülés útjára lépjenek.

Mérleg:
Sokszor érezhették mostanában a Mérlegek, hogy valahogy úgy hozza a sors, hogy elengedjék azt, amiről úgy gondolják fontos. Ilyen időszak kezdődik most is, azzal a különbséggel, hogy valami sokkal jobb jön létre annak a helyére, amit épp elengedtek. A héten szerződés vagy társulással kapcsolatos események történhetnek önökkel, de a párkapcsolatukban is pozitív változás kezdődik.

Skorpió:
Most a Skorpiók életében is változás kezdődik, és ez a legjobban abban látszik, hogy néha úgy érzik távol kerülnek a vágyaiktól. Pedig pont most élhetik meg azt, hogy képesek olyan dolgokat létre hozni, ami hosszú évekre hatással lesz nem csak önökre, de a környezetükre is. Most felkavarja az érzelmeket egy idősebb hölgy önök körül.

Nyilas:
A Nyilasok most némi zavart élhetnek meg, méghozzá azért, mert úgy érzik nem találják a közös hangot a környezetükkel. Vágynak a harmonikus kapcsolatra, de nem veszik észre, hogy olykor túl élesen reagálnak mások hangulatára. Jobb ilyenkor picit magukba nézni. A hosszútávú változás, ami kezdődik az életükben, az kapcsolódik a tanuláshoz és a munkához, de a végeredmény egy új dolog lesz.

Bak:
Az érzelmek dominálnak az elkövetkező időszakban a Bakok életében és talán néha azt érezhetik, hogy nem önmaguk. Most tényleg lerakják mindazt, ami teher volt eddig még ha ez olykor fájdalmas is lesz, de hosszútávon megéri. Igazi tranformáció kezdődik az életükben, ahol csak az számít, amit eddig tettek. Ez később a párkapcsolatukat és a családjukat is érinti, de ezt leginkább beteljesülésként fogják megélni.

Vízöntő:
A megújulás időszaka kezdődik el a Vízöntők életében. Igaz most nagyon kitartónak kell lenniük és a sötét gondolatokat távol kell tartaniuk maguktól. De ha ezt megteszik gyökeres és tartós változást hozhatnak létre nem csak a munkájukban és a karrierükben, de a családi dolgaikban is. Átmenetileg lehet kisebb egészségügyi gond közeli rokonukkal.

Halak:
A kapcsolataik kerülnek előtérbe most a Halaknak is. Most ugyan belső vihar dúl bennük, de ezt a környezetük nem veszi észre, és talán jobb is így, mert átmeneti. A családi dolgaikban is változások lesznek, ez jó irányba tart, de sokáig lesz maghatározó önök számára. A párkapcsolatukban egy hirtelen érzés vezérli önöket, de ennek nem akarnak teret adni.

X