2021-08-06

2020. februrár 23-25.: Csodára várva…!

Mágikus idő

Érdekes időket élünk. Egyszerre van a hangsúly a bakságon és a halakságon, hiszen 4-4 bolygó áll ezekben a jelekben, amit tovább erősít, hogy a bak ura Szaturnusz és halak ura Neptunusz saját jegyében áll, tehát nemcsak saját magát hanem a vele egy jelben álló bolygókat is uralja. Vagyis jelenleg a központi energia Szaturnusz és Neptunusz. Őket magasan megélve most megtapaszthatunk valami igazán különlegeset. Egyszerre koncentráltnak és kiáradónak tudunk lenni. Ez az én olvasatomban a földi és az isteni egyszerre, hiszen Szaturnusz a gyakorlatba ültetés, a Neptunusz a spiritualitás bolygója. Ez így maga az okkultizmus, mágia. Tudatosan tudsz most benne lenni mindkét világban. És ha éled ezt a két energiát, rögtön élsz vele másik 6 bolygót, akiket uralnak, mert rájuk is hatnak. Nem kell tehát most másra figyelni, mint erre a két mesterre. Vagyis nem kell más, mint légy jelen és közben éld meg hogy meditatív állapotban vagy minden pillanatban. Tehát amit csinálsz, azt csináld, ne szórd szét a figyelmed, de közben áramolj benne, éld át teljességében. Ezt jól megélve szerintem ez a mágikus idő, amikor eltűnik a ’szaturnuszi’ idő, a földi idő, és belekerülsz az áramlásba, hogy vagy, tudatos vagy rá, teszed a dolgod, benne vagy a fizikai testben, az aktuális hétköznapi tennivalódat végzed, de közben mégis minden annyira egyszerű és magától működik, mintha át tudnál menni a falon, mert nincsenek határok és korlátok. Ennek a lehetősége van most ezekben a napokban. Nagyon hangsúlyosan február 23-25 között míg a Hold is a halakban van, de tovább él március 3-ig, mielőtt Merkúr visszalép majd a vízöntőbe. A Nap és Neptunusz marad még majd a halakban, tehát még folytatódik, de február 23-25 között a legerősebb.

A hétköznapokban ezt megélve figyeld a csodát ami közben történik veled. Szaturnusz és a bolygók akiket ural a Nyilasban, Neptunusz és az ő csapata a Vízöntő jövő vízében járnak. A Nyilas által felfedezed a benned lévő fényt, vagyis szellemi vezetőd súgását, a Vízöntő által pedig megélheted hogy tiszta vagy, félelem nélküli, aminél csodásabb nincs.

A szellemi vezérleted most nagyon közeli, nagyon hangsúlyos ezekben a napokban, könnyebben veszed észre az iránymutatásokat.

Tóth Gabriella Csillagtenger