2020-08-05

2020. Január 10. péntek: Telihold üzenete: Vég és Kezdet

Káli üzenete:

Azok dicséretét zengem, akinek a szíve elfogadja az egyetemes rendet, amelyből csak úgy tűnik, mintha kaotikus és örökké való lenne. Valójában minden a legapróbb részletekig megtervezett, hogy tökéletesen működjön.

Az univerzum tánca az energia örvénylésének és áramlásának soha véget nem érő, boldog ünnepe– magának az életnek a dicsőítése. Csatlakozz ehhez a tánchoz, kedvesem és élvezd életed történetének rendkívüli hullámait. Ne félj a változásnak vagy veszteségnek tűnő történésektől! Ez csak a közted és szeretteid közötti energiakapcsolat átmeneti állapota. Fogadd ezt annak bizonyítékaként, hogy élsz! Fogadd legmélyebb érzelmeidet valódi emberi lényeged jeleként!

A kártya különféle jelentései: A jelenlegi változások mind javadra válnak. * Legyenek a gondolataid derűlátóak, és így erőteljesek! * Ami veszteségnek tűnik, az valójában egy boldog, új időszak kezdete. * Engedd el a múltat! * Ideje továbblépni.

Káliról: Az ok félik rendkívüli erőteljes indiai istennőt, akik nem értik a születés, halál és újraszületés természetes ciklusát. Káli az Anyatermészet megtestesülése, aki természetes viharaival és tüzeivel elűzi a régit, hogy termékennyé tegye a talajt és az új termés és élet számára. Káli szavai: „végezzük el a dolgokat”. Nagy erejű szövetségese mindazoknak, akik szólítják. Mint a bölcs anya, kényelmi zónádban tart, hogy a legtöbbet hozhasd ki magadból.

Megerősítés: Helyes út

A helyes úton jársz

Ez a kártya azt jelzi, hogy a helyes úton jársz: gondolataid és tetteid közelebb visznek az életfeladatodhoz és a belső békéhez. Az angyalok értékelik, hogy hallgattál a belső hangra, és hűen követted.

Most még nem tudod, mi vár rád, de az angyalok szeretnék, ha tudnád, hogy ők minden lépésedet vigyázzák. Csak így tovább!

X