2020-08-11

2020. május 20.: Belső világ megteremtése

Kitárul a világ, a Nap az ikrek jelébe lép

A Nap ma, május 20-án 15:49 perckor belép az ikrek jelébe. Ezzel kinyílik a világ, hiszen az ikrek energiája a kapcsolódás, a jövés-menés, a beszélgetések, az ismerkedések, társas kapcsolatok, a kis utazások, eszmecserék. Érezhetjük is, ahogy lazulnak a szabályok, és nyílnak a terek, határok, tárulnak a lehetőségek, ha óvatosan is, de elindul újra az élet. Erre már nagy szüksége is van mindenkinek az elmúlt időszak bezártsága után. Arra viszont számíthat mindenki, hogy nem olyan lesz az újra induló világ mint ami a karantén előtt volt. Hiszen pont ez volt az egész lényege. Ezen dolgoznak a nagymesterek, Jupiter-Szaturnusz-Plútó hármasa is, akik most ugyan csendben, a háttérben teszik a dolgukat, de nem feledkezhetünk meg róluk. Viszont a most következő hétvége sokat segíthet abban, hogy megértsd és ezáltal megteremtsd azt az új világot, amiben te jól érzed magad.

Szintén ma, május 20-án este 20:18-kor a Hold eléri a Kos feje csillagiban de bika zodiákusában járó Uránuszt. Az esti órák tehát a szabad gondolkodás ideje, ráérezhetsz hol vannak még korlátok az életedben (figyeld is mit hoz az este), vagy ha már tudod, itt kapsz hozzá lelkierőt, hogy áttörd azokat.

Tudod, mindent a belső világodban kell megtenni. De ez az este a szabad lelkiség megélésének lehetősége is, engedd meg magadnak amit igazán szeretnél, légy kicsit bohém, vicces, engedd el magad, légy fiatalos, vidám, hiszen mi más fontos igazán? Tedd meg magadért, mert a Hold Uránusz erejével feltöltekezve halad tovább a Plejádokban álló Naphoz és születik meg az Újhold pénteken, amiben ott az új élet csírája. De figyelj ma este a sugallatokra is, a Felettes Éned is súghat, és ha jön egy ötlet, akármilyen őrült is, írd le, ragadd meg, ez is vezethet új jövőd útján.

Minden értünk dolgozik, egy dolgunk van, hogy kihasználjuk és tudatosan megéljük ezeket az energiákat. Tóth Gabriella Csillagtenger

X