2023-09-22

2023. Április 20. csütörtök: A Radikális lezárás- és újrakezdés ÚjHoldja!

Csütörtökön kora reggel egy nagyon különleges ÚjHoldra ébredhetünk (06:12).

Ez az Újhold elindít egy új hónapot, a különlegességét pedig az adja, hogy egyik oldalon új kezdetet, másik oldalon pedig HATALMAS KORSZAKZÁRÁST – LEZÁRULÁST is hozhat az életünkben (ÚjHold a 12. életházban).

A tranzit Plútó által ún. tanító fényszöggel kísért ÚjHold (ráadásul Plútó a képlet X. életházába esik) NAGYON ERŐS TISZTÁNLÁTÁST IS HOZHAT (Sas csillagai által).

Tulajdonképp most lehet felismerni, tisztán meglátni, milyen dolgokat – minőségeket – kapcsolódásokat – munkát – hivatást stb. szükséges RADIKÁLIS DÖNTÉSEK ÁLTAL LEZÁRNI, mik azok, amik nem igazak, energiarablók, játszmákon alapulók, mérgezők.

Nagyon szuper az időzítés, ha a dolgok mögé akarunk látni, még akkor is, ha sokan szeretik a homokba dugni a fejüket.
A spiritualitáson belül is egyre jobban kezd látszani, mi igaz és mi hamis, mi a motiváció, milyen valóság vagy átverés van a szavak mögött, hol és miben jelenik meg a manipuláció, ki miben és hogyan hazudik, hol próbálnak bennünket befolyásolni, még akkor is, ha közben azt kommunikálják, hogy szabad akarat van…stb.

Az asztrozófia tudományának felfedezése pl. sokkal régebbre nyúlik vissza, mint amiről tudomásunk van, gondoljunk csak vissza az egyiptomi piramisok építésére, melyeknél a Nimród csillagkép (Orion) övcsillagaihoz történt a piramisok tájolása, hisz a régiségben az Equatori egyenlítő csillagképeinek szimbolikájából vontak le következtetéseket.

A mostani ÚjHold idején a már egy helyben álló Merkúr az Uránusz vonzáskörzetében tartózkodik (I. életház), de mielőtt összeölelkeznének, még visszafordul, hogy leválassza rólunk a terméketlen gondolatokat – kommunikációs szokásokat – hazudozást – poláris gondolkodást stb., tehát visszatérve a kezdeti gondolatra, ez a hónap kifejezetten alkalmas arra, hogy MEGÚJíTSUK GONDOLKODÁSUNKAT, észrevegyük, ha pl. SKATULYÁZUNK, BEKORLÁTOZZUK MAGUNKAT ÉS MÁSOKAT IS EGY OLYAN DOBOZBA, AMIBŐL MÁR RÉG KILÓGUNK, VAGY TÁRSAINK KILÓGNAK.

A spiritualitás csendes, olykor magányos, belső út, még akkor is, ha sokan megpróbálnak belőle “színpadi bohócot” és bizniszt csinálni, ami napjainkra sikerült is. Nem az a fontos, ki minek mutatja magát, ki mit kommunikál, ki milyen népszerű, ki mekkora “tanító”, a kérdés csak az:

1. Eladod – e a lelked az árnyékodnak, vagy sem?!
2. Meg tudsz-e maradni – minden körülmények között – annak az egyszerű embernek, aki valójában vagy, minden hűhó és külső csillogás nélkül?!

3. A spirituális egód nagyobbra nőtt-e már, mint a személyiséged?
4. Szembe mersz-e nézni azzal, bármilyen bölcs is vagy, hogy TÉVEDHETSZ?
Gatyákat, bugyikat felkötni, nagyon – nagyon ütős napokban vagyunk.

“Forrás: SzB”

Honlap:  https://www.szantobrigitta.hu/index.php/blog/277-radikalis-lezaras-ujholdja
FB-oldalam: A kiteljesedés útján – Szántó Brigitta.

Megerősítés a nagybetűs Szeretethez: Fontos vagy!

Mert vagy. Csendes érkezés, boldog ébredés, puha ölelés, izgalmas felfedezés, szelíd érintés, lágy dallam, könnyed szárnyalás, valóra váló csoda. Vagy napfény, víz, levegő, illat, íz, szín, kávé, mézescsók, magasság, mélység, távolság, közelség.

Csitáry-Hock Tamás

error: Védett tartalom!