2021-12-06

Aktuális Energiák: Spirituális Képességek Ébredése

A Vénusz elhagyta a Vízöntő csillagait és a Halak csillagképben folytatja útját.

A Halak csillagaihoz érkezvén érezzük igazán a hívást a hazatérésre,
hív bennünket az Egység, az igaz belső minőségünk, a misztikus valóság.
A vándor itt mélyül el a lélek mélységes dimenzióiban, és összegzi az eddig megtett utat. Felismeri az útján újra és újra visszatérő minőségeket, amelyek tisztításra, felszabadításra várnak, és elvégzi azokat a munkákat, amelyek által kiemelkedhet a körforgásból.

Most elsősorban a harmónia, az egyensúly, a kapcsolatok, a szerelem, termékenység, a művészetek területei merülnek alá a lélek tengermély birodalmába.

Itt érinti meg bennünk a Vénusz a legmélyebb szerelem minőségét, amelyet bár gyakran külső hatás, külső személy ébreszt fel, de valójában az elválasztottnak hitt lélekrészeink újraegyesülését éljük meg általa, és minden sejtünk az egység élményének varázslatát ünnepli.

Itt találkozunk azokkal az elutasított, megtagadott lélekrészeinkkel, amelyek olyan külső kapcsolatokként térnek vissza az életünkbe, ahol még nem rendeztük a szálakat, vagyis nem ismertük fel általuk önmagunkat, nem tudatosítottuk valamely én-részünket.

Itt tapasztaljuk, itt értjük meg azt is, hogy minden addig tér vissza, amíg fel nem oldoz bennünket a saját magunk által hajtott mókuskerékből.

A következő napokban az égi Táltos Paripa legfényesebb csillagán is áthalad a Vénusz, a lelkünk mélyén rejlő magasabb szellemi-spirituális képességek ébredését is tapaszthatjuk, amelyet szívünkben őrzünk és amelynek
a szárnyakat adó, lelkesítő ereje emel fel, és vezet ki a sors labirintusából.

Az egyetlen kérdés, hogy felismerjük-e a profán világ szemétdombján a Táltost (mint minőség), kinek valódi célja nem az, hogy egy illúziókkal ködösített “valóságban” tartson, hanem…hogy Haza vezessen. Botos Orsolya

error: Védett tartalom!