2021-10-28

Angyali hangok üzenetei az oroszlán teliholdra (január 28.): Álmodj merészet

Tedd félre a kicsinyes gondolatokat.

Ha hiszel magadban, a győzelem a tiéd.

A múltban talán jelentéktelennek érezted magad. Ez a kártya arra kér, hogy engedj el minden kisebbrendűségi érzést vagy gondolatot. Higgy abban, hogy teljes mértékben képes vagy megvalósítani mindent, amiről álmodsz!

Írj egy listát a változással kapcsolatos félelmeidről, aztán „fojtsd meg” a félelmeket egy tál vagy vödör vízbe dobva őket. Majd megtisztulásképpen tusolj le, fürödj egyet vagy úszál. A víz megpecsételi új önképedet… azt, amilyen valójában vagy: egyenlő isten minden gyermekével.

Megerősítő gondolatok: Döntéshozatal

Bizonytalan vagy, nem tudsz dönteni? Hallgass intuíciódra és hozd meg döntésedet!

Néha úgy tűnik, pihenőt tart az élet, míg várjuk a menny következő utasítását. Ha ezt a kártyát húzod, a menny azt kérdezi tőled: „mit szeretnél te?” Néha az Univerzum azt kéri tőlünk, hogy mi legyünk a döntéshozók és ez egy ilyen alkalom. ahelyett, hogy passzívan hagynád magad sodródni az árral, mint egy evező nélküli kenu, ragadd meg az irányítást és jelöld ki a saját útvonaladat.

Tudd, hogy a mennyek szükség esetén segítségedre lesznek, hogy sikeresen kerülj ki minden nehéz helyzetből. Ennek előfeltétele azonban az, hogy határozott és világos döntéseket hozzál.

Határozottságod a mennybélieket is arra ösztönzi majd, hogy megtisztítsák az utat a megnyilvánulás, az öntudatra ébredés előtt. Engedj el minden félelmet vagy aggódást és csak arra a célra koncentrálj, amit el szeretnél érni. Útközben élvezd a kalandot!