2023-02-07

Angyali útmutatás: Arkangyali áldás.

Szeretők lapja.

Rafael arkangyal segítő keze.

Intim kapcsolatok. Alaposan mérlegeld döntéseidet. Jó egészség.

Ez a kártya jelzi, hogy egy jelentőségteljes kapcsolat foglalkoztat.

 Talán romantikus, vagy intim de plátói, vagy barátság. Most a kommunikáció a kulcs, és fontos, hogy növeld a kapcsolat iránti bizalmadat. Biztonságos az érzéseid megosztása a környezetedből valakivel. Itt az ideje, hogy fontos döntést hozz az életedről.

A következtetések, amikre jutsz, hatalmas befolyással vannak az életedre és a jövődre, ezért fontos, hogy gondosan mérlegeld a lehetőségeidet. Légy biztos abban, hogy terved kellően megalapozott-e, és hogy képes vagy azt véghezvinni.

Egyéb jelentések: Egyensúly szükséges. Visszatérés a jó egészséghez. Házasság vagy esküvő.

Rafael arkangyal amellett, hogy az egészség és az utazás angyala, a lelki társak védnöke is. Segíthet a jelentőségteljes kapcsolatokban, akár románc, barátság, üzleti és családi kapcsolatról van szó. Segíthet álmaid lelki társának manifesztálásában is.

Megerősített áldás

Hunyd be a szemed, és képzeld el, hogy mától minden másként lesz.

Amit szeretnél, amire vágysz, egy szempillantás alatt megvalósul.

Nincs stressz, idegeskedés, hiszen tudod, hogy minden egy isteni terv alapján működik.

A megtapasztalnivalókat Te határoztad meg, mielőtt megszülettél, és tisztában vagy azzal, hogy minden esemény egy ajándékdobozva csomagolt lecke csupán. Így semmi más dolgod nincs, mint megoldani a helyzetet, méghozzá úgy, hogy levonod a tanulságot, megbocsátasz önmagadnak és azoknak, akik a történeted részesei.

A legtöbb negatív eseményt azzal tartod életben, hogy képtelen vagy elengedni, megbocsátani és hinni.

Ha megtanultad az adott leckét, amit helyzeted tartogatott Számodra, könnyedén formálhatod a jövőt olyanra, amilyenre szeretnéd. 

Hidd el, az Univerzum törvényei mind nagyon egyszerűek.

A nehézségek inkább az önmagunkkal való harcban vannak.

Ha ma úgy döntesz, hogy megváltozik a hozzáállásod az élethez, észre fogod venni, hogy a sorsod is megváltozik. Ezer csoda látogat meg nap, mint nap. Ez nem azt jelenti, hogy többé nem lesznek megoldandó feladataid, hanem azt, hogy Te fogod kézben tartani őket, nem pedig a problémák uralnak majd. Egy olyan emberré válsz, aki saját életének kovácsa. Határozott leszel, magabiztos, szeretettel teljes.

Túl rövid az élet ahhoz, hogy ne élvezd minden percét. Találd meg a szépségeket magad körül, máris megemelted rezgésedet. Egyre több dolog áramlik majd Hozzád, melyben gyönyörködhetsz. 

Légy hálás azért, hogy élsz, és feladataid vannak.

Ma meglátom a körülöttem lévő csodákat és hálát adok az életemért. Tudom, hogy én alakítom sorsom, így senkit nem okolok jelen helyzetemért. Megtanulom a leckét, megbocsátok és továbblépek. Vár az új életem.

Guzsik-Mohácsi Viktória írása

 

 

 

error: Védett tartalom!