2021-11-30

Angyali útmutatás Decemberre: Meditáció!

Most nagyon fontos számodra a rendszeres meditálás.

Gyakorold minél többször.

Gyógyító angyalok áldása!

A lecsendesült elme könnyebben meghallja az angyalokat. Ezzel a kártyával kérnek az angyalaid arra, hogy némítsd el az elmédet, s így tiszta és érthető lesz a beszélgetésetek. Minden reggel, ébredés után legalább öt percre hunyd le a szemed, és végy három-négy mély lélegzetet.
Tedd fel a kérdést az angyalaidnak, és hallgasd őket úgy, mint legközelebbi barátaidat. Ne erőlködj. Ha kergeted a választ, elkerül. Inkább lélegezz tovább jó mélyen, és lazulj el. Mondd el magadnak, milyen természetes dolog az angyalokkal beszélgetni nap mint nap. Minél gyakrabban lazítod el az elmédet, annál könnyebben hallod meg az angyalok válaszait.

Megerősítés: Felemelkedett Mesterek üzenetei, Használd mágikus erődet!

Saint-Germain
Felemelkedett mesterek
Megvan benned az erő, hogy megoldd a szóban forgó helyzetet. Ez a kártya kihasználatlan mágikus képességeidre utal, amelyeket régebben sikeresen alkalmaztál. Itt az ideje, hogy újra elővedd ezeket a képességeket, és használd őket.

Egy adott célra összpontosított, tiszta szándékaid, bizakodó beállítottságod, imáid, elhatározásaid és tetteid mind szerepet játszanak a kívánt eredmény megnyilvánulásában.

error: Védett tartalom!