2021-11-30

Angyali üzenet hétfő estére: Húzz az Unikornis kártyák közül!

Húzz a lapok közül és kiderül mit ígér a szerelem?

Első lap:

A szerelem angyalai tudatják veled, hogy megérdemled a nagy szerelmet, és ezzel biztatnak a további keresésre.
Isten gyermekeként természettől fogva szeretetteljes és szerethető ember vagy (mint mindenki más is). Jogod van hozzá, hogy kedvesen és tisztelettel bánjon veled életed minden szereplője.
Ha durva élettapasztalataid voltak, akkor talán önmagadat hibáztattad, és úgy érezted, hogy nem vagy méltó arra, hogy gyengédségben legyen részed.
Ez a lap megnyugtat, hogy megérdemled! Isten tiszta szeretetének és fényének csodálatos lénye vagy, bármit is mondtak neked vagy tettek veled, és bármi is történt a múltban Isten művét sosem lehet tönkretenni!

Minél többször megerősíted: “Szeretetre méltó vagyok. Szeretnek engem, Én is szeretek másokat”, annál inkább valóra válik számodra ez az élmény.
A megerősítések segítenek, hogy mély, tudat alatti szinten hidd el ezt a spirituális igazságot. Ez pedig lehetővé teszi, hogy szeretetteljes embereket, kapcsolatokat és körülményeket vonzz – amit feltétlenül megérdemelsz!

Második lap:

Azért húztad ezt a lapot, mert eljött számodra az igaz és maradandó szerelem.

Ha a kérdésed egy konkrét személyre vonatkozott, ez a lap megerősíti a kapcsolat isteni természetét. Ez az ember őszintén szeret téged, és mindketten képesek vagyok legyőzni a felmerülő problémákat.
Különösen ez a helyzet akkor, ha ki tudjátok fejezni az érzéseiteket olyan minőségeken keresztül, mint az egymás iránti kedvesség, könyörületesség és előzékenység.
Például az őszinte beszélgetések az igaz szerelem kifejezései lesznek még akkor is, ha kellemetlen témák megtárgyalása a cél.
Ha éppen kapcsolatot keresel, ez a lap biztosít arról, hogy az igaz szerelem közeledik feléd.

Őrizd meg hitedet, hogy a sors egy csodálatos kapcsolatot szán neked, és ne alkudj meg egy nem megfelelő partnerrel.
Az a legfontosabb, hogy bánj jól magaddal, vagyis gondoskodj magadról tökéletesen, mert az igaz szerelem alapja két olyan ember, akik megbecsülik önmagukat.

Harmadik lap:

A szerelem angyalai azért küldték neked ezt a lapot, mert a gyerekek szerelmi életed jelentős tényezőjét jelentik.
Talán gyereket szeretnél, esetleg gyerekeid vannak (vagy a partnerednek vannak gyerekei), akik befolyásolják a szerelmi életedet. Ezt a tényezőt fontolóra kell venned, amikor javítani akarsz jövőbeli szerelmi kilátásaidon.
Az angyalok a szeretet minden kifejezését tisztelik és támogatják, és hajlandóak és képesek segíteni neked bármely, gyerekeket érintő kérdéssel kapcsolatban.
Ez a kártya azt is jelezheti, hogy belső gyermeked (vagy párod belső gyermeke) befolyásolja a kapcsolatotokat.
Ez jelentheti azt, hogy játékosságra vagy lelki vidámságra van szükségetek, de azt is, hogy ideje meggyógyítani valamilyen gyermekkori érzelmi sérülést.
Belső gyermeked (és általában a gyerekek) szeretetteljes természete támogatja a gyógyító munkát, különösen, ha az több szeretet bevonzására irányul.

error: Védett tartalom!