2021-12-06

Angyalkártya hétvége hajnalára: Skorpió hold uralja a hétvégét!

Az érzelmeké lesz a főszerep a hétvége során.

Ha egy vizes jegyben jár a hold feltétlenül a lelkiség ami megméretésre kerül – és próbára tesz minket.

… Lehet valaki érzi és érzékenyebb de lehet valaki csak azt érzi most lelkiséggel kell hogy foglalkozzon. Az érzelmi élet kihat összes kapcsolati rendszerünkre, legyen az családi, baráti, rokoni, szomszédi, vagy közeli kapcsolati – párkapcsolati és munkaköri viszony. Ezeknek az átértékelés most fontos lenne, mennyire ad érzelmet, mennyire igénylem is lelki életet… Vagy éppen valakivel igénylem, de valakivel nem ?

Kik azok akik megérintettek érzelmileg az életem során. Mivel bántottak és sebeztek meg. Ezek a lelki sérülések beforrtak-e vagy elgennyesedtek. Esetleg teljesen begyógyult de egy heg maradt ami szégyenérzetet jelent, önbizalom megtépázott, vagy sem ezek sebek által?

Ezek a kérdéseket érdemes feltenni ezen a hétvégén. Egész hétvégén lelkileg nyitottak leszünk, érzelmesek, és sebezhetőek is egyben. Ezt a nyitottságot érdemes magunk javára, építésére fordítani. S, nem a sebnyalogatásra fordítani a drága időnket.

Egy masszázs, vagy gyógyfürdő most csodát tehet, nem biztos a hangos, gyereksivításoktól gazdag strand, sokkal inkább gyógyvíz, vagy egy olyan tó ahol kevesen vannak…. Hajnali futás, meditáció, hatalmas felismeréseket hozhat….Gyógyulást főként lelki szinten!

Ehhez kívánok sok Erőt Erdélyi Zita (EE)

Megerősítés: Gyógyulás és gyógyítás
Gyógyító energia vesz körül téged és ezt a helyzetet is.

A kérdéses helyzet gyógyulóban van. Imáid meghallgatásra találtak, és éppen most kapsz választ rájuk.

Gyógyító képességekkel rendelkezel, amelyeket e helyzet javára használhatsz, valamint mások gyógyulásának segítésére.

error: Védett tartalom!