2021-09-24

Angyaltarot hétvégére (augusztus 14-15.): Érzelmi és szellemi megújulás, átalakulás!

Átalakulás hétvégéje

Nagyon fontos lelki megnyilvánulásokat élhetünk meg a hétvége során. De nemcsak lélek mozdul meg, hanem a fizikális bilincs is lekerülhet, mindemellett a szabadszellemiség iránti vágy megmutatkozik sokunk életében.

Szombaton inkább szabadsággal kell valamit kezdenünk, és átértékelni az életünket, mennyire vagyunk fogságban a magánélet vagy munkánk által. Esetleg családunk mennyire tart rabságban, mennyire határozza mit és hogyan tegyünk.
Ezeknek a béklyóknak a bilincse le kell hogy kerüljön rólunk, ez nagyon fontos lépcsőfoka a boldogságunknak..! Kérdés fizikálisan érezzük a fogságot, azt hogy inaktívak vagyunk, semmihez nincs kedvünk. Vagy éppen érzelmileg nem tudunk kifejezni magunkat, mi a jó és mi a rossz számunra. (akár magánéletben vagy a munkahelyen egyaránt). Szellemileg nagyon fontos a szabadság, meg tudjuk élni a szabadnak születtem életérzést, mert így tudunk valóban alkotni, teremteni, kreatív tevékenységet végezni. Végül is megélni a feltétel nélküliséget…

Vasárnap döntéseké lesz a főszerep, valami közül választanunk kell, kéne, ahogy tovább léphessünk, simán haladhassunk a boldogság útján. Ne a rossz beidegződés szerint, komfortzónán belül ‘vegetáljunk’. Ez azért elég hangsúlyosan megmutatkozik vasárnap. Ahhoz el tudj indulni nem elég a rabláncoktól megszabadulni (lásd szombatnál), hanem tenni is kell azért, hogy igazán érezzük a szabadság szellemét. Pozitív útra rátérést érezhetsz vasárnap de ahhoz döntened kell, merre tovább…..

Ehhez kívánok sok erőt Erdélyi Zita (EE)

Megerősítés: Fejezd ki az egyéniségedet!

Engedd ragyogni a valódi énedet, mert csodálatra méltó ember vagy!

Ezt a lapot azért húztad, mert aggódsz a társadalmi elfogadottságaddal kapcsolatban A tündérek a kivételességedet kívánják ünnepelni, mivel számukra elbűvölő és tökéletes ember vagy ebben az állapotodban. A tündérek szeretik a kreativitásodat, és arra buzdítanak, hogy egyszerűen légy önmagad. Ne tipord el a valódi énedet azért, hogy elnyerd mások jóváhagyását. A színlelés egyébként sem működik, és nem tudsz mindenkinek a kedvében járni. I

Bízz benne, hogy hasonló, pozitív gondolkodású emberek fognak vonzódni hozzád.