2021-11-30

Angyaltarot ma estére: Rendezettség

Jobban fogod érezni magad és könnyebben összpontosítasz, ha időt szánsz rá, hogy az életteredben és a munkaterületeden felszámod a rendetlenséget.

Adományozz el mindent, amit csak tudsz, így másokon is segíthetsz, akiknek szükségük lehet a dolgaidra. Ügyelj rá, hogy az időbeosztásod se legyen túlzsúfolt.

Ez a lap azt az erőteljes üzenetet hordozza, hogy szabadítsd meg az otthonodat, a munkakörnyezetedet és a határidőnaplódat a fölösleges dolgoktól. A kaotikus környezet és a kaotikus napirend egyenlő a kaotikus gondolkodással, ami akadályoz a koncentrációban.
Gyakran halmozunk fel felesleges dolgokat. Mennyi energiát és figyelmet pazarolsz arra, hogy tárgyakat keresgélsz?

Megerősítő gondolatok: Másodállás

Az álomkarriereden másodállásban is elkezdhetsz dolgozni úgy, ha megtartod az eredeti munkahelyed, hogy fizetni tudd a számlákat. Az álomkarriered hamarosan szárnyalni kezd, és teljes mértékben támaszkodhatsz rá.
Azért húztad ezt a lapot, mert anyagi biztonságért és értelmes munkáért imádkoztál. Az angyalok elárulják, mi a módja annak, hogy mindkettő sikerüljön: az, ha másodállást vállalsz. Ennek legegyszerűbb és legnagyobb sikerrel kecsegtető formája az, ha saját vállalkozást indítasz.
Elkezdheted a vállalkozást részmunkaidőben, az eredeti állásod mellett, hogy fizetni tudd a számlákat. Így a munkahelyeden kevesebbet stresszelsz majd, mivel tudod, hogy utána az álom munkádra koncentrálhatsz.

Álmaid munkája pedig gyorsabban válik gyümölcsözővé, mert nem nehezedik rád a pénzkereset miatti nyomás (ami mindig blokkolja a bőséget és lassítja a manifesztációt).

error: Védett tartalom!