2021-09-24

Augusztus 24. kedd: Kezdj mindent tiszta lappal!

A mai napon, újra tudsz kezdeni megrekedt élethelyzetet, vagy olyan elakadásokat amelyek már nem segítenek, csak hátráltatnak!

Mindenkinek jár egy esély tartja a mondás. Fogadd el aki nem úgy viselkedett veled, az Ő problémája nem a Tiéd.

Ha csak bántásokon rágódsz, haragot táplálod, nem jut 5-ről a 6-ra! Ahhoz hogy emelkedj és fejlődj, elfogadás és elengedés is szükséges. Gondold végig a Te életedben mi az, amit el kell fogadnod, mi az, amit el kell (ene) engedned? Ehhez kívánok sok erőt Erdélyi Zita (EE)

Megerősítő gondolatok: Engedd el az irányítási problémákat!

Hagyd, hogy ez a helyzet természetes módon bontakozzon ki!

A szerelem angyalai meghallották a szerelmi életeddel kapcsolatos imáidat. Most rajtad a sor, hogy hagyd megnyilvánulni a segítségüket: ne állj az útjukba! Mások vagy a külső körülmények irányításának megkísérlésével csak frusztrált leszel, és lassítod meghallgatásra talált imád eredményét. Sokszor előfordul az életben, hogy át kell venned az irányítást, de most nem ez a helyzet.
Természetesen rendjén van, ha tudod, mi az, amit jobban szeretnél, vizualizálsz, és vannak céljaid. Határozottan kérd az angyaloktól azt, amire vágysz!

Ez a lap azonban arra emlékeztet, hogy imádra esetleg más válasz érkezik, mint amire számítasz. Légy nyitott minden lehetőségre, és bízz Isten végtelen bölcsességében és könyörületes szeretetében.
Az irányítási problémák azokon a félelmeken alapulnak, hogy mások (Istent is beleértve) nem felelnek majd meg az elvárásaidnak. Ezt „vázlatírásnak” is nevezik, amikor átadsz az univerzumnak egy forgatókönyvet, hogy hogyan történjenek a dolgok, és hogyan viselkedjenek az emberek. A vázlatírás miatt esetleg elkerüli a figyelmedet, hogy imáidra máshogy, akár megfelelőbb módon is érkezhetnek válaszok.

Kérlek, hívd segítségül a szerelem angyalait, hogy erősítsék a bizalmadat, s így kiélvezhesd azokat a kreatív módokat, ahogyan az igaz szerelem elérkezik hozzád.