2020-08-11

Égi Jóslat 2020-ra: Mi várható a jövőben?

Mi várható, és spirituális szempontból mi zajlik mostanság?

Közvetítés során kaptam a lenti információkat, amelyeket megosztok.

A jelenlegi helyzetet a Tarot kártyák közül a Torony írja le a legpontosabban. A legtöbb képen eldőlő falakkal ábrázolják, ami a világban lévő struktúrák lebomlását és a mélységből induló átalakulást szimbolizálják. Radikális változás zajlik a Földön, amely próbatétellel jár, mert vissza kell most fognunk magunkat, ha úgy tetszik, korlátokat felállítani, ahhoz, hogy kijussunk a bajból. Bizonytalanság vesz körül, tervezni most nem tudunk előre.
Akkor találkozunk a Torony minőségével, amikor a sors változást követel, még hozzá nagyot, ami a régi stabilnak hitt elképzeléseink felszámolásával is együtt járhat, az eddigi kerékvágás már nem folytatódhat ugyanúgy tovább.
Minden okkal történik… Az állandóan rohanó életforma helyett gondoljunk többet a lelkivilágunkra és a kapcsolatainkra, ez csak akkor megy, ha lelassítsunk.
A földi életben a mérleg serpenyője megtelt a pénz, a hatalom, a javak megszerzése iránti törtetéssel és vággyal. Az egyensúly kibillent, most annak helyreállítása folyik. Az önös érdekek helyett a jövőben mindinkább életbe lép az egymásra odafigyelés és együttműködés. A kapcsolatok finomabb átminősítése már most zajlik, általában toleránsabbak, gondoskodóbbak vagyunk a szeretteikkel.

Elfogadás
Keresztül megyünk a Torony kártyalap adta változáson, ami ellen nem lehet ellenvetésünk, de ha már itt tartunk, akkor jobb belátni, hogy előnyösebb együttműködni a sorssal, mint lázadni ellene. Elfogadni azt, hogy átmenetileg több a korlát, ami erős önfegyelmet követel tőlünk. A Szaturnusz minőségét éljük: úgy érezzük, hogy “sorompót” kaptunk, és egy külső akadály visszahúz bennünket. Alkalmazkodni a korlátokhoz, szűk léptekkel, szigorúan, szabályokat betartva kell töltenünk ezt az időszakot, ehhez kulcsfontosságú az Elfogadás.Sokan kérdezik, hogy mikorra várható a helyzet javulása? A jelek arra mutatnak, hogy valószínűleg 2020. augusztusban helyre áll a rend. Jobb felkészülni rá, hogy még sok türelemre és fegyelemre lesz szükségünk. Az előttünk álló tavaszi hónapok alatt a kóros állapot sajnos fokozódik, majd nyáron kezdetét veszi az enyhülés.
Később tehát javulás várható, de a siker nagyban rajtunk múlik, ezért tanácsos együttműködni a sorssal, most nem siettethetünk semmit.

Az akadályokat le tudjuk győzni
A következő Tarot lap a Császár, amit kaptam, amely útmutatásként és a jövőre való utalásként is felfogható. A Császár a szilárdság, a rend, a kézben tartott dolgok lapja. Jelenti az akadályok legyőzésének képességét is, ami bennünk van! Ehhez a minőséghez kellő realitásérzék és felelősségtudat is párosul, amellyel megteremthetjük a biztonságunkat. A jelek errefelé mutatnak, de ahhoz, hogy idejussunk, nekünk kell tenni és következetesnek maradni! A Császár jelenti a megerősítést, amire most nagy szükségünk van, és csak kitartással, összefogással tudjuk elérni!
A biztonságunk megerősítéséhez nagyban a hatalom is hozzájárul majd: a munkahelyek és a politikusok felelőssége, hogy jól szabályozzák a jelen helyzetet, idetartozik például a mozgásterünk szűkítése, otthonmaradásra késztetésünk. Az irányítók nagy részben képesek lesznek optimalizálni a helyzetet és kézben tartani azt.
Ezek a helyénvaló és gyógyító intézkedések, amelyek a védelmünket szolgálják. Nagyon nagy hangsúly van most megerősítésen!! Ez is befolyásolja a jövő alakulását. Erősítsd az immunrendszeredet és lelkiekben is védd magad, ne engedd, hogy felfokozódjon benned a félelem! Fontos most higgadtság és a hit!

Találékonyság és a könnyedség
Érezhető a Merkúr hatása már most, amely mozgékony, könnyed, és ez még növekedni fog. A korlátozó Szaturnuszi erőt várhatóan ez az optimistább minőség fogja követni, aminek hatását a legerősebben majd augusztusban
vesszük észre.
A Merkúrra szellemi mozgékonyság, tanulékonyság jellemző, ha sikeresen túl vagyunk a próbatételen, akkor szintet lépünk mentálisan és lelkileg is. A Merkúr magában hordozza a fejlődést, az élénkséget, a fellendülést.
Már most is érződik a hatása, a Merkúr gyakorlatias, erősíti a logikát, a találékonyságot, a spontán ötleteket. Improvizációs készségünk miatt feltaláljuk magunkat, és ügyes megoldásokkal állunk elő, például az otthonmaradásunk idejére, de a tervszerűséget tekintve nem tudunk most hosszútávra gondolkodni.

A lélek tisztító zivatara
A következő fontos Tarot lap a Hold, amely a lelki életet fejezi ki. A lap üzenete, hogy tegyünk rendet önmagunkban, és kerüljünk közelebb a legbelsőbb énünkhöz. Ha türelmesek tudunk lenni, könnyebben meghallhatjuk a belső sugallatainkat, kapcsolatba kerülhetünk tudatalatti ösztöneinkkel. Arra bátorít a lap, hogy bízzunk a belső megérzéseinkben. A Hold passzív minőség, a már említett elfogadást, alkalmazkodást is jelenti.
A kapcsolatainkat is könnyedebben éljük meg, jobban kezeljük egymást. Általánosságban elmondható, hogy erősödik az igény az egymáshoz tartozásra, keressük a kapcsolódásokat a bizonytalan jelen gyógyítására is. Könnyebben meg tudunk bocsátani régi sérelmeket, elengedhetjük a nehezteléseket ezekben az időszakban. Ezek is megalapozzák a jövőben az átlényegülést és elhozzák az új, felemelkedett minőséget.

Szeretettel Zafíra Jósnő

X