2022-08-14

Égiek áldása: Az akadályok eltűnnek!

Személyes jótetteid révén és pozitív energiáid segítségével túlléptél a korábbi akadályokon.

Mostantól haladást és előremutató változásokat tapasztalsz majd a terveiddel kapcsolatban.

Koncentrálj továbbra is a hálára, így biztosíthatod a bőség folyamatos áradását.
A személyes fejlődésedbe fektetett munkád kiszabadított a félelem csapdájából. Minden lehetőség nyitva áll előtted, és haladsz előre.
Fókuszálj folyamatosan a pozitív energiára. Nézz szembe azonnal mindenfajta kétellyel és aggodalommal, és add át Istennek, hgoy orvosolhassa a helyzetet.
Ne hagyd, hogy a gondolataid a lehetséges legrosszabb kimenetel felé kalandozzanak, mert a végén még valósággá teszed a félelemeidet. Emlékezz rá, hogy Isten felruházott a teremtés spirituális hatalmával. Használd ezt arra, hogy mesterművet alkoss, és a példád másokat is segítsen és inspiráljon.
Megerősítés: Lelki társ!

Egy lelki-szellemi alapokon nyugvó romantikus kapcsolat vár rád.
Az égiek tudomásul vették egy tökéletes szerelmi kapcsolat utáni vágyadat, amelynek érdekében most kell megtenned bizonyos lépéseket. Ha már van megfelelő kapcsolatod, akkor annak fenntartása igényli figyelmedet. A szóban forgó kapcsolat mély szellemi harmónián alapul, mivel mindketten igazhitű, tisztalelkű egyének vagytok. Te és partnered hasonló világnézettel rendelkeztek, és nyitottak vagyok az új eszmék, lelki gyakorlatok tanulmányozására.
Megérdemelsz egy ilyen kapcsolatot, természetes folytatása ez lelki fejlődésednek. Azonban ha aggódsz miatta vagy erőlteted, lelassíthatod a folyamatot. Fontos, hogy élvezd a mindennapokat s meglátod, hogy az események a kívánt eredményhez fognak vezetni. Hagyd magad sodorni az árral, melyet az égiek vezényelnek.

Ha még egyedül lennél, vidám és oldott viselkedéseddel vonzd magadhoz partneredet és tudd, hogy a mennybéliek mindkettőtök számára gondoskodnak a részletekről.

 

error: Védett tartalom!