2023-09-22

Február 9. csütörtök: Befejezés az elfogadás jegyében.

Most a lezáráson van a hangsúly. Valamiféle elengedésen kell dolgoznod, ahhoz hogy tiszta szívvel tovább léphess

Az elfogadás és majd a lezárás a helyes sorrend, akkor biztosan, sokkal tisztábban, egyszerűbben megy majd befejezés.

Ne felejtsük el minden vég megújhodás is egyben. Ami frissíti a személyiségjegyeinket.

Kérdés az, hogy a munka vagy a párkapcsolati, esetleg egészségügyi kérdéskört érinti? Ezt mindenki döntse el magában, milyen életterületen szükséges a megújulás, a változás, az átalakulás?

Lehet egy rossz szokást is érint, ami gátat szab a sikernek.
Most érdemes lehet egy új mozgásformát, sportot elkezdeni, kipróbálni. Vagy elengedni olyan negatív élethelyzetet, minőséget, ami már nem szolgálja a továbbiakat. Sikert sem táplálja, segíti, csak gátolja.

 

Az ilyen kapcsolódásoktól jobb megszabadulni, mert utat tör a boldogságnak. A helyes sorrend, felismerni, elfogadni, elengedni.

A más vagy negatív minőség csak lehúz és pusztító, most már ezek nem tanítanak, inkább blokkolják az életörömet. Ezért jobb
tőle gyökerestől megválni.

Megerősítés: Álmok a bőségről!

A bőség angyalainak áldása.

Miközben alszol, Isten a magasabb rendű éned és az angyalaid Istentől származó ötleteket, válaszokat és megoldásokat kínálnak neked. Rögzítsd az álmaidat egy naplóban, mert értékes felismeréseket tartalmazhatnak, amelyek segítenek majd megvalósítani a vágyaidat.
A bőség angyalai inspirációt és útmutatást küldenek neked az álmaidban. Amikor alszol, az egód kikapcsol, te pedig nyitottabban viszonyulsz az útmutatás befogadásához.

 

 

Fontos, hogy elemezd, amit az álmaid közölni próbálnak.
Felületesen szemlélve az álmoknak nincs túl sok értelmük, mivel a tartalmuk gyakran szimbolikus. Viszont ha időt szánsz a képek és a szimbolika megfejtésére, nagyon is érthető üzenetet közölnek veled.

Ha nem emlékszel az álmaidra, vagy úgy érzed, túl összetettek ahhoz, hogy megfejtsd őket… Akkor kérd az angyalaidat, hogy küldjenek tisztább üzeneteket, illetve olyanokat, amelyekre nagyobb valószínűséggel tudsz visszaemlékezni.
Mindenki álmodik minden éjjel. Ha gyakorolsz egy kicsit, egyre tisztábban emlékszel majd az álmaidra.

 

A gyakorlás annyiból áll, hogy ébredéskor leírod, amire emlékszel, útmutatást kérsz a következő álmaidon keresztül, és egyedül, a partnereddel vagy egy hivatásos álomfejtővel elemzed a kapott üzeneteket.

 

error: Védett tartalom!